Wciąż go kocham... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wciąż go kocham...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Wciąż go kocham...

Ta historia pewnie od początku będzie trochę skomplikowana.

P. znam już kilka lat, pewnie kiedyś nawet mu się podobałam, jako 2 lata starsza koleżanka, która zawsze była dojrzalsza od rówieśniczek.
5 lat temu zakochałam się w nim po uszy, ale on mnie ignorował. Związał się wtedy z inną dziewczyną, z którą jest do dziś. Mieliśmy co jakiś czas kontakt, ale niezobowiązujący. Podejrzewam, że ma do mnie słabość, podobnie jak ja do niego, ale nigdy nic z tego nie wynikało. Ja również związałam się z chłopakiem, ale nasz związek zakończył się po 3,5 roku. Przez cały ten czas, zawsze kiedy spotkałam P. moje serce biło mocniej, czułam, że kocham właśnie jego.
Wiem, że to głupie, ale on mnie nie chciał, a ja próbowałam ułożyć sobie życie. Niestety mimo upływu lat moje uczucie do niego nie mija, często o nim myślę. Próbuje go nie widywać, nie myśleć, ale jestem czasami na to skazana, ponieważ przyjaźnię się od dziecka z jego bratem, który z kolei podkochuje się we mnie. Pokręcona historia, ale niestety prawdziwa. Ja, chcę być w końcu szczęśliwa i uwolnić się od tego uczucia, ale niestety nie potrafię, nawet kiedy spotykam innych mężczyzn. Oczywiście, że rozum podpowiada mi „dziewczyno, daj sobie spokój, on jest z inną i ty go nie obchodzisz”, ale ja po prostu ciągle mam nadzieje, że kiedyś razem będziemy, że los na połączy. Czy to głupie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wciąż go kocham...
independentt napisał/a:

Oczywiście, że rozum podpowiada mi „dziewczyno, daj sobie spokój, on jest z inną i ty go nie obchodzisz”, ale ja po prostu ciągle mam nadzieje, że kiedyś razem będziemy, że los na połączy. Czy to głupie?

Bardzo głupie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wciąż go kocham...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024