Uzależnione od swojego Pana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Uzależnione od swojego Pana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1 Ostatnio edytowany przez magdab86 (2018-08-02 13:15:43)

Temat: Uzależnione od swojego Pana

Witam,
Zapraszam tu kobietki, które czują się uzależnione finansowo/emocjonalnie od męża/partera, zajmujące się domem i dziećmi, którym wydaje się, że nie mogą spać i oddychać bez niego, czytam i widzę, że jest wiele takich kobiet...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uzależnione od swojego Pana

Ale w czym się powspierać? W trwaniu przy kimś, kiedy nerwy i cierpliwość wysiadają?

Sorry za drobną złośliwość, ale Twój wątek o niewracaniu na noc miał być pierwszy i ostatni. Trochę zaczynam się gubić w Twoich postach.

3

magdab86 napisał/a:

Witam,
Zapraszam tu kobietki, które czują się uzależnione finansowo/emocjonalnie od męża/partera, zajmujące się domem i dziećmi, którym wydaje się, że nie mogą spać i oddychać bez niego, powspierajmy się trochę bo ja mam już tego dosyć

Wspieranie się w byciu osobą uzależnioną, moim zdaniem, sensu nie ma, choć dla wielu osób korzyści (tak, tak, nie pomyliłam się) z takiego sposobu życia są tak potężne, że nie decydują się z niego zrezygnować.

Jeśli faktycznie masz dość bycia uzależnioną, to nie wyważaj otwartych drzwi i ze zrozumieniem przeczytaj istniejący od lat wątek "Grupa Wsparcia dla KOBIET kochających za bardzo", a swą energię zużyj do walki z samą sobą o siebie.

4

Witaj magdo smile

A co się stało? Mam jeszcze do Ciebie inne pytanie.Ale podejmę dialog w chwili, gdy się odezwiesz.

5

Summertime napisał/a:

Witaj magdo smile

A co się stało? Mam jeszcze do Ciebie inne pytanie.Ale podejmę dialog w chwili, gdy się odezwiesz.

Witaj :-)

6

Otworzyłaś wątek na podstawie swoich doświadczeń?Jeśli tak, to czy czujesz, że nie ma wyjścia z Twojej sytuacji?

7

zaczynam wychodzić, idę na staż, szukam pracy

8

Suuper smile a zatem radzisz sobie.A jesteś w tym związku? Czy odeszłaś?

9

jestem i chcę być, mam zamiar zająć się sobą, swoimi potrzebami, nie czekać aż ktoś je zaspokoi (;

10

magdab86 napisał/a:

jestem i chcę być, mam zamiar zająć się sobą, swoimi potrzebami, nie czekać aż ktoś je zaspokoi (;

Zaczynasz dbać o siebie smile co wpłynęło, na Twoją decyzję ?

11

Dbać to dbam o siebie zawsze, tylko wciąż chyba za mało...czytam dużo i dociera do mnie, że nasz los jest w naszych rękach, w naszej głowie, myślach, podświadomości...należy zacząć od siebie, a będzie coraz lepiej smile

12

To moje podejście i moja filozofia.Nareszcie ktoś na tym forum mówi moim językiem.Ostatnio znowu mam deficyt lekturowy.Brakuje mi książki.A co czytasz?Pamiętasz tytuł?

13

Potęga podświadomości, polecisz coś?

14

magdab86 napisał/a:

Potęga podświadomości, polecisz coś?

O kurcze!To jest jest extra!Znaaaam bardzo dobrze smile Wspaniała...nawet, gdzieś z kimś o tym już pisałam.Wiesz co, a, co powiesz na pracę nad rozwojem osobistym?Słyszałaś o L.Hay?I zaznaczam, to co propaguje ona nie jest czarami smile

15

Wpiszę w google

16

magdab86 napisał/a:

Wpiszę w google

Chyba za mało danych Ci dałam.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Uzależnione od swojego Pana