Potrzebuje Waszego wsparcia, od kilku dni tylko płacze i obarczam siebie winą...
Miałam 18 lat ojciec wybrał wódke, zostawił mnie, mame i dwóch młodszych braci
Pił codziennie, wracał pijany albo przynosili go koledzy, darł sie na mame i krzyczał gdzie jest obiad dla niego Ty stara k...
My tylko płakalismy bylismy bezbronni....
Alkohol i koledzy to byl jego swiat, gdy nie pił był kompletnie innym człowiekiem
W koncu mama powiedziała dosc i po tym jak złapał ja za szyje i krzyknał ze ja zabije poszlismy do Sadu, dostał 8 miesiecy w zawieszeniu na 2 lata....
W jednej chwili sie spakował i wyszedł...
Wiele razy pytałam mame dlaczego wybrała takiego człowieka....a bo był taki przystojny, kolezanki zazdrosciły i poprostu sie zakochała...miała 20 lat gdy sie pobrali
Mama mowi ze jedyne co mu zawdziecza to 3 dzieci, ze zawsze ja okłamywał, ale trwała dla dzieci....
Tydzien temu pomyslałam: mineło 25 lat odezwe sie, moze zmadrzał, dziwiło mnie to jak mozna olac na tak długo swoje dzieci i nie odzywac sie.....
Napisałem list: tato odezwij sie i podałam numer telefonu
Sprawdzam po kilku dniach nie odebrany list awizo lezy na poczcie....cos mnie tknęło i wlazłam na wyszukiwarke grobów...wpisałam imie nazwisko i SZOK
Zgon 24.08.2016 pogrzeb 11.10.2016...Cmentarz gdzies na obrzeżach Warszawy
W odpowiedzi e-mail od zarzadu cmentarza: tak ten Pan został pochowany 2 lata temu na zlecenie Osrodka Pomocy społecznej w Warszawa Wola....
Nie znam przyczyn zgodnu, widzac go z 5 lat temu wyglądal na bardzo zaniedbanego starszego Pana, taki przepity typ spod sklepu....
Wspominajac troche te 18 lat ktore go znałam popłakało mi sie troche ale no własnie, mam w głowie wyobrazenia.....przeciz to był żły człowiek, dlaczego wiec ciagle mysle o nim, ze moze warto byo napisac kilka lat wczesniej, moze to my dzieci powinnismy sie nim zainteresowac, jak mylicie?
Z jednej strony to tata, z drugiej zero wsparcia zyciowego, kłamstwa, pijanstwo i awantury....