Farbowanie włosów przez mężczyzn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Farbowanie włosów przez mężczyzn

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Farbowanie włosów przez mężczyzn

Co sądzicie o mężczyznach farbujących włosy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Farbowanie włosów przez mężczyzn

Nic dobrego o nich nie sadze

3

Cóż. mężczyzni mają lepiej, bo dobrze im i bez włosów i z siwymi.
Ale jeśli jakiś Pan chce farbować włosy, to trudno podać logiczne argumenty przeciw. Tylko lepiej by robić to u fryzjera, by wszystko wyglądało naturalnie.

4

Czy myślicie że do zielonych włosów blond kolor pasuje?

5

Mysle dokladnie to samo, co o kobietach farbujacych wlosy - bardzo spoko. Fajne o siebie zdbac, cos zmienic jak nam nie pasuje. Nie kazdemu musi na sile pasowac siwizna.  Mam tylko jedno zastrzezenie - nie lubie jak starsze osoby farbuja sie na kruczo czarno. Chca miec kruczoczarna, bujna czupryne mlodzienca, a w efekcie tylko sie postarzaja. Za bardzo plastikowo, juz lepiej jakis odcien brazu w tym wypadku.

6

PanSowa napisał/a:

Chodzi o ukrycie siwizny czy zmianę naturalnego koloru na inny?

Ogólnie jestem zdania, że zupełnie niepotrzebnie narzucamy sobie tak dużo niczemu niesłużących ograniczeń. Jeśli więc mężczyzna lepiej czuje się z ufarbowanymi włosami, to niech je farbuje, bo co komu do tego? Natomiast jeżeli zależy mu na naturalnym wyglądzie, to powinien wybrać się do fryzjera, który dobierze właściwą farbę i oszacuje kolor, jaki uda się uzyskać po połączeniu farby z naturalnym włosem. Wbrew pozorom ma na to wpływ całkiem spora ilość czynników, jak choćby rodzaj farby, kolor, rodzaj i grubość włosa.

7

Mi osobiście się to nie podoba

8

Dla mnie jest to z deka dziwne jeśli starsi mężczyźni farbują sobie włosy, chyba że robią to tak, że się nie poznam, to spoko haha big_smile

9 Ostatnio edytowany przez marakujka (2018-09-08 21:07:07)

PanSowa napisał/a:

Hmmm, ciężki temat. Jeśli jest rudy, to może lepiej, ze farbuje.
Lecz w ogólności dla mnie mężczyzna odpicowany ile wlezie, przestaje być mężczyzną. Aż taka nowomodna czyi nowoczesna jeszcze nie jestem, aby zrobione na cacy paznokietki, włoski, fryzurka, bródka, nowiuteńkie firmowe oczywiście gacie z modnymi dziurami bądź rurki, jak również cold brew lub inny starbuś w tej rączuni wzbudzały jakieś bardziej pozytywne wrażenia i skojarzenia.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Farbowanie włosów przez mężczyzn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024