Dziewczyna nie może pogodzić się z moją przeszłością - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna nie może pogodzić się z moją przeszłością

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Dziewczyna nie może pogodzić się z moją przeszłością

Hej wam.
Poznałem przez portal tinder cudowną dziewczynę, nazwijmy ją J. Poznaliśmy się jakiś czas temu, sporo czasu pisaliśmy zanim się spotkaliśmy, bo ona nie jest ufna. A kiedy się w końcu spotkaliśmy to jakby nas oboje piorun trafił. Od razu się sobie spodobaliśmy i to bardzo, a randka skończyła się w łóżku namiętnym seksem i nocą u niej. Przy niej.

Problem pojawił się następnego dnia kiedy zaczęła dopytywać jak długo jestem na tinderze i jakie mam doświadczenia z tym portalem. I jak wyglądały moje inne spotkania.
I jej odpowiedziałem, nie chciałem kłamać. Choć cały czas żałuję, że tego nie zrobiłem.
Spotykałem się z wieloma dziewczynami, to przecież normalne. Jestem na tinderze ponad 3 lata i przez ten czas nie zliczę ile dziewczyn poznałem, ile spotkałem, z iloma dłużej utrzymywałem kontakt i z iloma miałem seks. Było ich pewnie kilkanaście albo więcej.
Głównie to były jednorazowe przygody, które nic nie znaczyły. Ani dla mnie, ani dla spotkanej dziewczyny.

J. była zszokowana i zarzuciła, że ja to tak lekko traktuję i to co było w nocy z nią pewnie traktuję dokładnie tak samo. Ale tak nie jest. J powiedziała, że gdyby o tym wiedziała, to by na pewno się ze mną nie spotkała i zakończyłaby wcześniej znajomość, a tak ona nie wie co zrobić i nie chce mnie teraz przez jakiś czas widzieć. Nie chce także odbierać ode mnie telefonu, a na moje pytania na komunikatorze odpowiada bardzo lakonicznie, jeśli w ogóle...

Co powinienem zrobić?? Bardzo mi na niej zależy, a moja przeszłość przecież w ogóle nie ma wpływu na to jaki dla niej jestem i mogę być. To przeszłość, inne dziewczyny się nie liczą. Ja nie pytałem jej o jej facetów i co z kim robiła na tinderze...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna nie może pogodzić się z moją przeszłością

Olać.
Bo będzie jeszcze gorzej.

3

Lady Loka napisał/a:

Olać.

Jak może być gorzej?
Powinienem ją przeprosić? Przyjść z kwiatami? Nie wiem co robić...

4

edan napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Olać.

Jak może być gorzej?
Powinienem ją przeprosić? Przyjść z kwiatami? Nie wiem co robić...

Ale za co chcesz przepraszać?
Swojej przeszłości nie zmienisz. Zaczniesz się z nią spotykać, to będziesz ciągle wysłuchiwał, jaka ta Twoja przeszłość jest zła i okropna.
Najlepiej olać.

5

Jeśli ją oleję, to ona pomyśli, że potraktowałem ją dokładnie tak samo jak inne i wyjdzie na jej... Że miała rację, a przecież tak nie jest.

Niezła hipokrytka wink Ona zapewne jest tam tylko chwilowo i nigdy z nikim nic.
Daj sobie z nią spokój, bo nie wytłumaczysz, choćbyś stawał na rzęsach.
Jeśli ktoś nie akceptuje naszej przeszłości, nie powinien być uwzględniony w naszej przyszłości.
Napisz jej, że właśnie poprzez takie jej zachowanie, traktujesz ją jak wszystkie poprzednie i koniec.

7

Zaczęło się od dupy strony, to i w dupie się skończyło wink
Olać taką - Sama jak widzisz święta nie jest i kto wie ile "niewinnych przygód" miała (a jak widać nie ma oporów) - i poszukać kogoś z normalniejszym podejściem

8

jestem w podobnej sytuacji co ty.
na szczęscie mój partner nie strzela fochów o moją przeszłość, ale czasem nieprzyjemnie nabija się z tego, że używałam tindera.
jedyne co możesz zrobić to kategorycznie olać foszki i postawić wyraźną granicę - przeszłość to przeszłość, byłeś wolny, miałeś prawo spotykać się z kim chcesz, end of story.
powiedz jej RAZ, że ona jest wyjątkowa, że z nią chciałbyś zmienić status na zajęty, być w związku i skasujesz tindera.
jeśli Ci uwierzy i to raz na zawsze zakonczy temat to ok, jesli nie - to olej ją bo się zamęczycie.

9

edan napisał/a:

Hej wam.
Poznałem przez portal tinder cudowną dziewczynę, nazwijmy ją J. Poznaliśmy się jakiś czas temu, sporo czasu pisaliśmy zanim się spotkaliśmy, bo ona nie jest ufna. A kiedy się w końcu spotkaliśmy to jakby nas oboje piorun trafił. Od razu się sobie spodobaliśmy i to bardzo, a randka skończyła się w łóżku namiętnym seksem i nocą u niej. Przy niej.

Problem pojawił się następnego dnia kiedy zaczęła dopytywać jak długo jestem na tinderze i jakie mam doświadczenia z tym portalem. I jak wyglądały moje inne spotkania.
I jej odpowiedziałem, nie chciałem kłamać. Choć cały czas żałuję, że tego nie zrobiłem.
Spotykałem się z wieloma dziewczynami, to przecież normalne. Jestem na tinderze ponad 3 lata i przez ten czas nie zliczę ile dziewczyn poznałem, ile spotkałem, z iloma dłużej utrzymywałem kontakt i z iloma miałem seks. Było ich pewnie kilkanaście albo więcej.
Głównie to były jednorazowe przygody, które nic nie znaczyły. Ani dla mnie, ani dla spotkanej dziewczyny.

J. była zszokowana i zarzuciła, że ja to tak lekko traktuję i to co było w nocy z nią pewnie traktuję dokładnie tak samo. Ale tak nie jest. J powiedziała, że gdyby o tym wiedziała, to by na pewno się ze mną nie spotkała i zakończyłaby wcześniej znajomość, a tak ona nie wie co zrobić i nie chce mnie teraz przez jakiś czas widzieć. Nie chce także odbierać ode mnie telefonu, a na moje pytania na komunikatorze odpowiada bardzo lakonicznie, jeśli w ogóle...

Co powinienem zrobić?? Bardzo mi na niej zależy, a moja przeszłość przecież w ogóle nie ma wpływu na to jaki dla niej jestem i mogę być. To przeszłość, inne dziewczyny się nie liczą. Ja nie pytałem jej o jej facetów i co z kim robiła na tinderze...

Haha Byłem w identycznej sytuacji. Dosłownie, kropka w kropkę, też powiedziałem prawdę, co spotkało się agresją. Coś tam się starałem jeszcze kilka dni, wyjaśniałem, ale po dłuższym przemyśleniu odpuściłem i przeszedłem do porządku dziennego. Tobie też to radzę. Szukaj dalej, widocznie to nie było to, nie potrafiła docenić tego, że jeszcze szczery.

10

edan napisał/a:

Jeśli ją oleję, to ona pomyśli, że potraktowałem ją dokładnie tak samo jak inne i wyjdzie na jej... Że miała rację, a przecież tak nie jest.

Spotkaliście się RAZ.
Co to za problem nawet jeśli wyjdzie na jej?

edan napisał/a:

a jakby byla odwtorna sytuacja to co by bylo ? Jak bys Ty postrzegal taka dziewczyne ?

12

Była nie ufna, a jednak na pierwszej randce wylądowała z Tobą w łóżku? Następnie udaje zawiedzioną i rozczarowaną, bo nie była pierwsza?

Na pewno nie masz za co przepraszać i nic tłumaczyć, byłeś wolnym człowiekiem, w sumie to nadal jesteś.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna nie może pogodzić się z moją przeszłością

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024