Czy chłopak próbuje w ten sposób wzbudzić we mnie zazdrość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy chłopak próbuje w ten sposób wzbudzić we mnie zazdrość?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy chłopak próbuje w ten sposób wzbudzić we mnie zazdrość?

Dzień dobry! Opiszę trzy sytuacje które miały miejsce miedzy mną, moim chłopakiem i moja koleżanką. Proszę o podsumowanie tego co napiszę.  Zorganizowałam kiedyś spotkanie, na ktorym bylismy ja, mój chłopak moje dwie koleżanki i kolega chłopaka. Mój chłopak i jego kolega obejrzeli sobie przed naszym spotkaniem profile na facebooku tych dziewczyn. na samym spotkaniu moj chłopak wpatrywał sie w moja kolezanke jak w obrazek. Ciagle na nia patrzył i sie do niej usmiechał. Ze mna nie gadał, pomijajac tylko ze był dla mnie grzeczny w postaci pomogł zalozyc lub zdjac kurtke, zamówił cos do picia kiedy bylismy w barze i takie tam. Koleżanka na spotkaniu bardzo chciała zrobic wrazenie. Była pewna siebie, chciała grac pierwsze skrzypce. No coz, ja była wtedy zakompleksiona. Nijak robiłam wrazenie przy niej. Koejna sytuacja. Poprosiłam kiedys chłopaka zeby po mnie przyjechal, bo widziałam sie wlasnie z ta kolezanka. Kiedy podeszłysmy do mojego chłopaka, on pierwsze co to pytanie do niej czy spotkanie udane, mnie olał. Pózniej proponowałam ze ja odwieziemy, odmówiła. On powtorzył moja propozycje usmiechajac sie do niej. Kiedy spotkalismy ja jeszcze po drodze powiedział do mnie zebysmy ja ze soba wzieli! Trzecia sytuacja. Odwoził mnie i moje trzy koleżanki, w tym ja na wycieczke. Kiedy stalismy na przystanku przypatrywał sie jej i do niej zagadywał.Ta kolezanka powiedziała mi o tym poźniej bo ja nawet tego nie widziałam, bo zwyczajnie na niego uwagi nie zwracałam Mamy za niedługo spotkac sie własnie z tymi moimi kolezankami z tym ze kazda bedzie z chłopakiem. Boje sie tego spotkania. Boje sie ze bedzie tak jak zawsze, ze bedzie mnie olewał a na nia sie patrzył. Byłam kiedys zakompleksiona, co on wykorzystywał i probował we mnie wzbudzic zazdrosc w postaci ciaglego przypatrywania sie innym dziewczynom, przy czym ciagle sie o mnie starajac co jest jakies nienormalne! Teraz kompleksow juz nie mam i to bardzo widac ale te sytuacje mnie po prostu ubodły bo to w koncu moja kolezanka i moj chłopak. I co ja mam teraz zrobic? Isc na to spotkanie? Wiem, że chłopak nie miał przede mna innych dziewczyn i nie miał okazji sie wyszalec no ale kurcze!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy chłopak próbuje w ten sposób wzbudzić we mnie zazdrość?

Aniu, jest to już piąty wątek, jaki poświęcasz swoim związkowym problemom.
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w którymkolwiek z poprzednich tematów, tylko ciągle zakładasz nowe ?

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku zawieramy w jednym wątku.
Zapoznaj się ponownie z regulaminem naszego serwisu, a Twojej szczególnej uwadze polecam punkt nr 4 postanowień szczególnych.
Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum ciągłymi dublami wątków które już założyłaś.

Ponieważ takie działanie z Twojej strony jest nagminne, a dodatkowo jeden z Twoich powielonych wątków w przeszłości został już zamknięty i zostałaś poproszona o to, aby nie mnożyć tych samych tematów - jeśli więc sytuacja się powtórzy - otrzymasz oficjalne ostrzeżenie/ IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy chłopak próbuje w ten sposób wzbudzić we mnie zazdrość?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024