1 Ostatnio edytowany przez malymisiek (2015-07-31 16:56:54)

Temat: Pytanie do doświadczonych manikiurzystek - paznokcie żelowe

Hej dziewczyny. Zaczynam swoją przygodę z paznokciami żelowymi i mam do was doświadczonych kilka pytań:
1. Czy na podstawę żelową mogę nałożyć lakier hybrydowy a następnie nałożyć żel? Jakie będa tego konsekwencje?
2. Żele z jakiej firmy polecacie?
3. Jak robiłam paznokcie u pewnej kobitki to ona kolor nakładała mi na postawę żelową produktem w pędzelku i utwardzało się to pod lampą uv, a następnie znów dała żel bezbarwny - czy ona nakładała hybrydę czy lakier żelowy (który dawał tylko kolor a była to cieniutka warstwa jak zwykły lakier) i czy pracujecie na takich oto lakierach i które polecacie? smile
4. Czy polecacie jakiś fajny zestaw startowy żelowy w ludzkiej cenie? Podeślijcie link

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Bezlitosna (2015-11-25 13:51:39)

Odp: Pytanie do doświadczonych manikiurzystek - paznokcie żelowe

Na żel mozna nalozyc hybrydę i na to znow top żel. Hybryda ma to do siebie ze jest na tyle uniwersalna ze mozna ja laczyc z hybryda: baza+hybryda+top, lub zel+hybryda+żel wink hybrydy są w sloiczkach jak lakiery,zaś żele w zwyklych sloiczkach które naklada sie specjalnym pedzelkiem. na reszte sie nie wypowiem bo robie tylko hybrydy. Hybrydy moge polecic z firmy Semilac, mam i dobrze sie na nich pracuje wink

Pamietaj aby nigdy nie zatracić siebie.Wszystko co masz pewnego w życiu to Ty sam.