Dziecko mojego faceta ze strzykawki(?) pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziecko mojego faceta ze strzykawki(?) pomocy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Dziecko mojego faceta ze strzykawki(?) pomocy!

Prosze o wsparcie Was dziewczyny w sprawie śniacej mi sie po nocach. Poznalam faceta i jestesmy razem. Wiedziałam od poczatku o tym ze odzywa sie do niego kolezanka z ktora w zeszlym roku w sylwestra uprawial seks z zabezpieczeniem w gumce ktora nie pekla itd czego jest pewien. Kolezanka urodzila dziecko 5.09.2017 i twierdzi ze moj facet jest jego ojcem. Moj chlopak twierdzi ze musiala wkladac sobie sperme z prezerwatywy. Ona ma faceta z ktorym zna sie jakis czas dluzej niz z moim. Sprawa jest w sadzie, toczy sie o alimenty moj chlopak robił testy DNA i czekamy na wynik. Jak myslicie, laska chce wyłudzic kase od mojego czy rzeczywiscie w takiej sytuacji mógł zostać ojcem?? sad(( prosze o porade jestem zrozpaczona

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziecko mojego faceta ze strzykawki(?) pomocy!

Obie opcje sa mozliwe. Czekajcie na test DNA.

3

Dziekuje Joanna, ze ktos odpisal w tej beznadziejnej sprawie jest mi troche lepiej ze moglam komus o tym powiedziec smile

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-06-19 17:44:42)

Albo Twój facet kłamie, albo ta Pani kłamie.
Nawet, jeśli testy potwierdzą jego ojcostwo, to i tak nie poznasz 100% prawdy. A nie chce mi się wierzyć, że ona sobie z gumki włożyła spermę. Po co miałaby to robić? Brzmi niedorzecznie.

5

Prezerwatywa nie daje 100% gwarancji. Mogla byc w niej dziurka, mogla sie zsunac ze nawet tego nie zobaczyli.
Jak bedzie wynik, wszystkiego sie dowiecie. Nie wazne w jaki sposob doszlo do zaplodnienia, wazne kto jest ojcem.

6 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-06-19 20:19:22)

Ale rozpacz z czego wynika?
On Cię zdradził z nią w tego Sylwestra?
Czy wtedy nie byliście razem?
jeśli to sprawa sprzed waszej znajomosci i bedzie mial dziecko to ważniejsze, czy On chce być z tamtą czy sprawa ewentualnego ojcostwa coś zmienia w jego podejściu do Ciebie?
DNA rozstrzygnie jednoznacznie. jak ma dziecko- to zwiążesz się z dzieciatym facetem, albo rozwiążesz, jak Ci to nie odpowiada.

z tą strzykawka to jakiś idiotyzm,  sorry--raczej obstawiam, ze On nie pamięta wszystkiego dokladnie- Sylwester to imprezowa pora.- MOŻE być ojcem..
takie  gadanie o strzykawce to  bajki z horrorów z serii- ona poluje na jego nasienie.. Tym się straszy młodych chłopców..

7

k93martyna napisał/a:

Prosze o wsparcie Was dziewczyny w sprawie śniacej mi sie po nocach. Poznalam faceta i jestesmy razem. Wiedziałam od poczatku o tym ze odzywa sie do niego kolezanka z ktora w zeszlym roku w sylwestra uprawial seks z zabezpieczeniem w gumce ktora nie pekla itd czego jest pewien. Kolezanka urodzila dziecko 5.09.2017 i twierdzi ze moj facet jest jego ojcem. Moj chlopak twierdzi ze musiala wkladac sobie sperme z prezerwatywy. Ona ma faceta z ktorym zna sie jakis czas dluzej niz z moim. Sprawa jest w sadzie, toczy sie o alimenty moj chlopak robił testy DNA i czekamy na wynik. Jak myslicie, laska chce wyłudzic kase od mojego czy rzeczywiscie w takiej sytuacji mógł zostać ojcem?? sad(( prosze o porade jestem zrozpaczona

Wydaje mi się, że twój facet trochę zmyśla, bo jeśli sprawa w sądzie, to łatwo udowodnić ojcostwo, a sądowi nie da się powiedzieć tego co tobie, bo nikt by nie dał wiary. 
Wspólczuję dziecku, że takich ma rodziców.

8

Może specjalnie wcisnął Ci bajeczkę o seksie z zabezpieczeniem.. może obydwoje wiedzieli, że wpadli... wypili za dużo, wylądowali w łóżku i stało się..
ale skoro ma faceta to dziwne, że nie spędzili Sylwestra razem, tylko Ona z Twoim...

No cóż.. są różne historie.. ale wystarczy cierpliwie poczekać na wyniki... daj znać co i jak smile

9

nie kumam problemu? zdradził cię z nią? czy się wtedy nie znaliście?
testy wykażą ojcostwo.
to czy wtedy guma pękła czy ona sobie wstrzykiwała cokolwiek ma drugorzędne znaczenie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziecko mojego faceta ze strzykawki(?) pomocy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024