Powinna zakończyć związek? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Powinna zakończyć związek?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Powinna zakończyć związek?

Cześć wszystkim. Jestem tu nowa... Może być już podobny gdzieś temat ale nie widziałam...

Nie wiem co mam zrobić... jesteś z facetem który jest ode mnie o 22 lata starszy, ma 45 lat. Zawsze podobali mi się starsi i wyszło tak a nie inaczej że w jednym się zakochałam i się ziwazalismy ze sobą. Było jak w bajce na początku, i dalej na prawie każdym podłożu się wyśmienicie dogadujemy. Dobrze spędzamy ze sobą czas, mamy wspólne zainteresowania i naprawdę byłoby idealnie gdyby nie jedna kwestia.... A mianowicie mój facet woli się masturbowac przeglądając roksy niż ze mną się kochać. Seks raz może 2 razy w tyg mnie nie zadowala, nie rozumiem dlaczego woli rękę niż mnie... rozmawialiśmy na ten temat powiedział że zawsze to robił i będzie dalej... że seksu nie traktuje jak sport a uważa że ja to Tak traktuje, że musi mieć na niego ochotę... że masturbacja to dla niego jak oddawanie moczu... normalna czynność... Nie wiem co mam zrobić. Bardzo go kocham ale boję się że się znienawidzimy przez moje ciągle pytania czy się masturbował, czy oglądał roksy, czemu nie chce seksu ze mna uprawiać i jego odpowiedzi... I zawsze wychodzi że to ja jestem najgorsza że ja psuje wszytsko... zaakceptować to że się masturbuje niż ze mną kocha czy lepiej odejść mimo że będę bardzo cierpieć? Kiedyś brakowało mi w zwiazkach uczyć, miłości i ciepła a teraz seksu...
Co byście zrobiły na moim miejscu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powinna zakończyć związek?

Ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy chciałabym być w związku z facetem, który równie dobrze mógłby być moim ojcem.

Lady Loka napisał/a:

Ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy chciałabym być w związku z facetem, który równie dobrze mógłby być moim ojcem.

Dokładnie.
Autorko, jesteś młodą dziewczyną, a zamiast cieszyć się życiem, tkwisz w związku, który Cię nie satysfakcjonuje pod względem zbliżeń, bo pan woli zaspokajać się sam. To nie jest normalne.  Albo on ma jakieś zaburzenia, albo po prostu macie różne potrzeby.
Umiesz wyobrazić sobie siebie za 10 lat? Widzisz się wtedy u jego boku?

4

Jeżeli on woli ulżyć sobie ręką niż z Tobą w łóżku, to bym pomyślała o arrivederci. Jesteś dość młodą kobietą, która uczy się życia i bawi się - masz na pewno wielu znajomych, leć na ciepłe wakacje i odpocznij od tego chorego związku - po co Ci 45-letni facet? Ten ma wystarczające doświadczenia w swoim życiu, których i tak nie zrozumiesz, będzie to się ciągnęło przez długi czas. A to nie jest fajnie, uwierz.

5

Każdą powyższą wypowiedź rozumiem. Kiedyś tak samo myślałam odnośnie różnicy wieku i wg... dziewczyny tylko jest problem że ja się naprawdę zakochałam, pierwszy raz pokochałam i to ze wzajemnością bo on dla mnie dużo zmienił ja to widzę... popatrzcie na tą sprawę tak obiektywnie i zapomnijcie o różnicy wieku, gdybyście miały faceta przy którym czujecie się bezpiecznie, kocha was, jest czuły, rozbawia was, macie wspólne zainteresowania i pasje, świetnie spędzanie czas to byście go zostawiły z tego jednego powodu? "Ruchacza" zawsze mogę mieć... tylko czy ten "ruchacz" zaspokoi mnie też intelektualnie?  Cały czas próbuje odpowiedzieć sobie na pytanie czy seks jest dla mnie najważniejszy?

specyficzna_95 napisał/a:

popatrzcie na tą sprawę tak obiektywnie i zapomnijcie o różnicy wieku, gdybyście miały faceta przy którym czujecie się bezpiecznie, kocha was, jest czuły, rozbawia was, macie wspólne zainteresowania i pasje, świetnie spędzanie czas to byście go zostawiły z tego jednego powodu?

Z jednego powodu, nie. Ale z takiego powodu to owszem. Wyobraź sobie, że z czasem będziesz miała coraz mniej sexu. Chcesz mieć przyjaciela czy Faceta?
Za rok, dwa nie dasz rady. Wyobrażasz sobie żyć, tworzyć związek bez seksu?

7

nikt nie podejmie za ciebie decyzji czy godzic się na małą ilość seksu bo każdy człowiek ma inne potrzeby.
on trochę chyba ignoruje twoje potrzeby bo skoro się maturbuje tzn, że ma libido, tylko widocznie jest leniwy tongue
poza tym gdyby jednak z seksem był problem typu mu nie staje to zawsze jest jeszcze oral, którym mógłby cię zadowalać,
ale niestety wygląda na to, że jemu się po prostu nie chce.
a to znaczy, żę chyba nie jest taki super jak piszesz.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Powinna zakończyć związek?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024