Co zamiast pocałunku w usta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zamiast pocałunku w usta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Co zamiast pocałunku w usta

W mojej relacji z partnerem weszliśmy na nowy etap, on wyznał mi uczucia, przeszliśmy o krok dalej i pocałunki w policzek, które są zarezerwowane dla przyjaciół czy kuzynostwa to za mało. Oboje tego chcemy.
Nieszczęśliwy traf chciał, że wyrzuciło mi na ustach opryszczkę, ten wirus jest strasznie zarazliwy, nie chce mu go przekazac? Co robić, jakimi gestami można wyrazić podobne emocje, nie narażając się na zakażenie drugiej osoby nie czekając półtora tygodnia czy dłużej aż opryszczka sie wygoi?

Iwonka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zamiast pocałunku w usta

Naprawdę ktoś mierzy zaangażowanie tym, jakie gesty są dla kogo zarezerwowane?

3

No nie powiesz mi, że sposób w jaki kogoś całujesz, nie zależy od tego jaką relacja Cię z nim laczy? Te same gęsty są zarezerwowane dla taty, dziecka, przyjaciela, chłopaka, czy narzeczonego?

4

Iwonkaww napisał/a:

nie narażając się na zakażenie drugiej osoby nie czekając półtora tygodnia czy dłużej aż opryszczka sie wygoi?

Powiedzieć, że wyszło Ci "zimno" i nie będzie całowania ani lodów, aż się nie wygoi? roll

5

Najlepiej w ogóle unikać kontaktu przy opryszczce. Ten wirus jest bardzo zaraźliwy. Partner powinien zrozumieć, że nie będzie buzi buzi ani innych aktywności oralnych z twojej strony przez jakiś czas, dopóki opryszczka jest aktywna.

6

Iwonkaww napisał/a:

No nie powiesz mi, że sposób w jaki kogoś całujesz, nie zależy od tego jaką relacja Cię z nim laczy? Te same gęsty są zarezerwowane dla taty, dziecka, przyjaciela, chłopaka, czy narzeczonego?

robię takie gesty w stosunku do mojego faceta, na jakie mam ochotę i nie myslę o tym, czy one są zarezerwowane dla chłopaka czy dla narzeczonego. Robię to, z czym czuję się aktualnie dobrze.

7 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-06-08 10:09:09)

Lady Loka napisał/a:
Iwonkaww napisał/a:

robię takie gesty w stosunku do mojego faceta, na jakie mam ochotę i nie myslę o tym, czy one są zarezerwowane dla chłopaka czy dla narzeczonego. Robię to, z czym czuję się aktualnie dobrze.

Istnieje coś takiego jak kod społecznych zachowań. Odpowiadając na twoje pytanie. Tak mierzy się zaangażowanie w związek gestami. Dla przykładu iskanie zarezerwowane jest dla najbliższego kręgu znajomych.

8

Iwonkaww napisał/a:

No może pocieranie się noskami ... wink

9

Możesz to wyrazić słowami - "gdybym tylko mogła to bym Cię ucałowała" wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zamiast pocałunku w usta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024