Hej;-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anulka7 (2018-06-07 01:18:37)

Temat: Hej;-)

Jestem tu nowa. Mam na imię Ania. Interesuje mnie przede wszystkim psychologia ale to dopiero początek mojej przygody z psychologią jest on bardzo interesujący dla mnie temat. Chciałabym  porozmawiać z kimś nie tylko o psychologii. Ale jeśli chodzi o ten temat to najbardziej o schizofrenii i nerwicy natręctw myśli. Dużo czytam na te tematy, ale interesuje mnie czy ktoś miał albo ma z tym styczność. Bardzo chętnie też na inne tematy porozmawiam. Jeśli ktoś chętny to zapraszam serdecznie. Pozdrawiam. smile

2

Odp: Hej;-)
Anulka7 napisał/a:

Jestem tu nowa. Mam na imię Ania. Interesuje mnie przede wszystkim psychologia ale to dopiero początek mojej przygody z psychologią jest on bardzo interesujący dla mnie temat. Chciałabym  porozmawiać z kimś nie tylko o psychologii. Ale jeśli chodzi o ten temat to najbardziej o schizofrenii i nerwicy natręctw myśli. Dużo czytam na te tematy, ale interesuje mnie czy ktoś miał albo ma z tym styczność. Bardzo chętnie też na inne tematy porozmawiam. Jeśli ktoś chętny to zapraszam serdecznie. Pozdrawiam. smile

3

Hej jestem nowa z wami od dziś liczena wasze wsparcie i pomoc

4

5

6

Cześć witajcie kobietki smile Z tej strony Ola z Warszawy smile Fajnie, że jest takie miejsce gdzie mogą wygadać się kobiety. Pozdrawiam

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024