Upominek na wakacje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Upominek na wakacje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Upominek na wakacje

Witam. Na okres wakacyjny moja dziewczyna wyjeżdża jak co roku do pracy za granicą. Chciałbym podarować jej w tym roku coś wyjątkowego. Co myślicie o krzyżyku z grawerem. Dodatkowo napisałbym list miłosny. Proszę o sugestie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Upominek na wakacje

Krzyżyk od chłopaka to dla mnie jakiś dziwny prezent.
A co chcesz na nim wygrawerować?

gojka102 napisał/a:

Krzyżyk od chłopaka to dla mnie jakiś dziwny prezent.

Może chce jej dać krzyżyk na drogę? big_smile

4

Tak sobie pomyślałem, że krzyżyk żeby ją chronił. Jest religijna. Wygrawerowałbym coś od siebie. Macie jakaś ciekawą propozycję? Jestem otwarty

5

doaid napisał/a:

Tak sobie pomyślałem, że krzyżyk żeby ją chronił. Jest religijna. Wygrawerowałbym coś od siebie. Macie jakaś ciekawą propozycję? Jestem otwarty

Krzyżyk kojarzy mi się z męczeństwem.Jak niby miałby chronić? Jest coś w biblii napisane o tym,że noszenie krzyżyka chroni przed czymś?
Lepiej podaruj jej oko w trójkącie-to symbol opatrzności bożej.Chyba bardziej będzie chronić-jeśli ona w to wierzy.

6

A coś z grawerem? Wtedy rzecz staje się unikatowa.

7

doaid napisał/a:

A coś z grawerem? Wtedy rzecz staje się unikatowa.

Ad futuram rei memoriam smile
albo
Bene vale! smile

doaid napisał/a:

Witam. Na okres wakacyjny moja dziewczyna wyjeżdża jak co roku do pracy za granicą. Chciałbym podarować jej w tym roku coś wyjątkowego. Co myślicie o krzyżyku z grawerem. Dodatkowo napisałbym list miłosny. Proszę o sugestie smile

Dziwny prezent...

9

Więc co mógłbym jej podarować?

Chcesz wygrawerować coś od siebie, a my mamy powiedzieć co? Nie masz sam nic do powiedzenia?

11

statystyczna_polka napisał/a:

Chcesz wygrawerować coś od siebie, a my mamy powiedzieć co? Nie masz sam nic do powiedzenia?

Tematem tego wątku jest upominek na wakacje. Nie prosiłem co wygrawerować. Chciałem tylko abyście narzucili swoje propozycje co podarować dziewczynie na pamiątkę.

12 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-05 23:42:25)

Myślę, że powinieneś zaufać swojej intuicji. Nie zawsze chodzi o to co się dostanie, ale też o szczerość intencji i gest, których z pewnością tu nie brak.
Każda z nas jest inna i lubi dostawać różne prezenty, więc nie ma co się sugerować naszymi opiniami. To Ty ją znasz najlepiej, skoro wiesz, że jest religijna i do tego będzie odnosił się prezent to super.
Warto zwrócić uwagę na resztę jej biżuterii, jeśli nosi często złote kolczyki, może warto się zdecydować na pozłacany krzyżyk, żeby do tego pasował? Jeśli nosi już medalik na szyi i jest np. srebrny to dokup coś srebrnego żeby mogła nosić na jednym łańcuszku. Jeśli lubi bardziej krzykliwe i kolorowe ozdoby może coś inkrustowanego, jeśli wybiera bardziej stonowaną i prostą biżuterię to niech prezent od Ciebie będzie w tym klimacie. Wybierz taki model, żeby ładnie współgrał z resztą jej garderoby(uhh brzmi to jak karkołomne zadanie, ale wystarczy że przez jakiś czas poobserwujesz jaką wybiera biżuterię, jeśli wcześniej nie zwracałeś na to uwagi; i dobierzesz coś coby pasowało do reszty).

13

W październiku będę obchodził wraz ze swoją dziewczyną pierwszą rocznicę związku. Z tej okazji chachałbym podarować jej prezent. Myślałem nad zegarkiem z grawerem lub perfumach. Co o tym sądzicie? Czekam na Wasze propozycje smile

14

My nie znamy Twojej dziewczyny i nie wiemy, co lubi. Ty raczej powinieneś wiedzieć lepiej od nas.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Upominek na wakacje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024