Kobiety są brzydkie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety są brzydkie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 32 ]

1 Ostatnio edytowany przez lasjestzielony (2018-05-21 15:14:02)

Temat: Kobiety są brzydkie

Przyjęło się, że kobiety są nazywane płcią piękną. Jednak trudno się z tym zgodzić. Wszak bez makijażu panie w znacznej większości prezentują się nieokazale. A panowie, niczego na twarze nie nakładają i jakoś dają radę.

W dodatku krąży legenda, że mężczyźni bardziej zwracają uwagę na wygląd.

To nonsens, bowiem faceci są średnio mniej wymagający co do wyglądu kobiet, w 2-gą stronę nie jest tak kolorowo.

Np. kiedyś było badanie z udziałem tindera, gdzie panie oceniły 80% mężczyzn jako wyglądających poniżej średniej, co nie jest szczególnie szokujące.

Sam makijaż jest narzędziem manipulacji, bo sprytna 5/10 może nagle stać 8/10.

Problem dla nas facetów zaczyna się, kiedy takiej bez makijażu 5/10 i umalowanej 8/10 ubzdura się że  że jest 8/10, to jej wbudowana hipergamia skutecznie jej włączy zainteresowanie facetami 9/10, przez co na takich 5 i 6 na 10 nie zwróci uwagi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobiety są brzydkie

<3 <3 <3

3

Przeciętny facet nie doda sobie w przeciągu paru minut atrakcyjności, jak kobieta za sprawą makijażu.

Poza tym średni z wyglądu facet, powiedzmy 6/10 będzie odrzucany przez dziewczyny 6/10, 7/10, 8/10.

Problem w tym że one bez makijażu są 4/10, 5/10.

4

lasjestzielony napisał/a:

Przyjęło się, że kobiety są nazywane płcią piękną. Jednak trudno się z tym zgodzić. Wszak bez makijażu panie w znacznej większości prezentują się nieokazale. A panowie, niczego na twarze nie nakładają i jakoś dają radę.

To nonsens, bowiem faceci są średnio mniej wymagający co do wyglądu kobiet, w 2-gą stronę nie jest tak kolorowo.

Np. kiedyś było badanie z udziałem tindera, gdzie panie oceniły 80% mężczyzn jako wyglądających poniżej średniej, co nie jest szczególnie szokujące.

Problem dla nas facetów zaczyna się, kiedy takiej bez makijażu 5/10 i umalowanej 8/10 ubzdura się że  że jest 8/10, to jej wbudowana hipergamia skutecznie jej włączy zainteresowanie facetami 9/10, przez co na takich 5 i 6 na 10 nie zwróci uwagi.

Jprdl widelec, get a life i nie spamuj!

5

Cześć Widelcu big_smile
Dawno Cię nie czytałam.

6

No tak, bo kobieta się wymaluje i ze zwykłej 5/10 zrobi się fjana laska 7/10 i będzie chciała umówić się z 8/10. A na zwykłych nie zwróci uwagi. Gdyby nie makijaż to 5 na 10 by się cieszyła, gdyby ktokolwiek na nią spojrzał.

7

https://media1.giphy.com/media/57IQRWq3eidi0/giphy.gif
Raportuję za monotematyczność, nudę i niski poziom inteligencji.

8

I dlatego się malują....

9 Ostatnio edytowany przez zaubermann22 (2018-05-21 15:37:46)

Facet może dodać sobie atrakcyjności, kiedy jest oczytany, elokwentny, ma ciekawe hobby. Ale Ciebie ten temat tak mocno nie dotyczy wink

10

zaubermann22 napisał/a:

Facet może dodać sobie atrakcyjności, kiedy jest oczytany, elokwentny, ma ciekawe hobby. Ale Ciebie ten temat tak mocno nie dotyczy wink

A co Ty możesz o mnie wiedzieć?

Zresztą masz chyba spore kłopoty czytania ze zrozumieniem.

Napisałem wyraźnie, że facet nie ma możliwości dodania sobie atrakcyjności, w tak krótkim czasie, jak dziewczyny.

Elokwencja pokrywa się z oczytaniem. 1 jest pokłosiem 2. No ale chyba tego nie wiesz. A co hobby to się zgodzę.

Jednak żadna z powyższych zalet nie jest widoczna. Dziewczyna może obok reprezentującego powyższe atuty mężczyznę, przejść obojętnie i nawet go nie zauważy.

Kobiety są brzydkie, las jest zielony a Ty nie trzymasz poziomu. Żadnego.
Proponuję udać się do terapeuty.

12

Pokręcona Owieczka napisał/a:

Rozumiem, że moje słowa musiały Cię zaboleć, skoro się tak ciskasz. No, ale jak mawiają prawda boli. Pewnie wiesz, że mogę mieć rację, co do Twojego faceta.

13

A czemu Ty chcesz dziewczyn, które nie zwracają na Ciebie uwagi i nie chcą Ciebie bliżej poznac? Poszukaj sobie normalnej dziewczyny, która bedzie miała te przyjemność aby dostrzec Twe wnętrze smile

14 Ostatnio edytowany przez uleshe (2018-05-21 15:52:29)

Przeciętny facet nie doda sobie w przeciągu paru minut atrakcyjności, jak kobieta za sprawą makijażu.

Że Ty nie potrafisz sobie dodać atrakcyjności to nie znaczy że inni nie potrafią. Wypożycz se super furę i przy niej zagaduj do dziewczyn. Pochwal się mimochodem że dużo zarabiasz i też w minutę będziesz atrakcyjniejszy. Opowiedz że jesteś lekarzem szpiegiem czy innym kimś na kogo twoim zdaniem lecą laski.
Powiesz ,że tak nie można że to kłamstwo i oszustwo tak wciskać kity. I masz racje ale przecież makijaż też jest oszustwem. I tak oto brzydka dziewka w makijażu spotyka udawanego reżysera filmowego i wszyscy będą zadowoleni smile.

Rozumiem, że moje słowa musiały Cię zaboleć, skoro się tak ciskasz. No, ale jak mawiają prawda boli. Pewnie wiesz, że mogę mieć rację, co do Twojego faceta.

Ja się ciskam? Ty masz jakiś kiepski dzień, bo wylewasz gorzkie żale na forum. Nie masz racji, bo nauczona doświadczeniami wiem, że wygląd nie ma znaczenia.
Musiałeś trafiać na takie dziewczyny, dla których wygląd był najważniejszy i pewnie inne dodatki wink Albo rozmawiałeś/pisałeś z nimi w taki sposób jak tutaj, więc to zrozumiałe, że nie chciały poznawać Cię bliżej.

16

Poor puppy;-)

17

Jak na razie to jesteś jedynym facetem, który ma ten bardzo poważny problem.

18

Widelec come back wink chłopie, no monotonny się robisz.

19

Życie rozbija się na "statystyki" gdy życie daje w d... i szuka się pocieszenia.
Kobiety są brzydkie? To na nie nie patrz. Proste. A jak ego rośnie od obrzydzania... to lepiej browca łyknij. Będzie w Tobie mniej goryczy...

20

Niektóre kobiety przesadzają z makijażem, ale większość z tego co widzę używa tylko śladowe ilości lub wcale.

21

Och, jaki ty biedny misio jesteś.
No ale to ci menszczyśni to jacyś ślepi są, że nie potrafią ocenić z grubsza, co pod mejkapem się kryje? Pszesz to, jakie kto ma rysy (a to jest na ogół baza urody), rozstaw oczu, policzki, szczękę - to wszytsko widać i pod tapetą. Tym bardziej na żywo.

22

Kurcze wymalowałam się dzisiaj, a nikogo nie poderwałam sad
Poor me.

23

Każdy lubi to, co się mu podoba.
Proste.

24

Jak sądzicie, jaki następny login i temat wątku wymyśli przeciwnik makijażu? Kiedy znów się pojawi na forum?

25

kao_makao napisał/a:

Jak sądzicie, jaki następny login i temat wątku wymyśli przeciwnik makijażu? Kiedy znów się pojawi na forum?

Kobiety go widać nie lubią. Więc się wyżywa...

26

Ten sam:P
Od dawna już się nie wysila na nic nowego.

27 Ostatnio edytowany przez ssszron (2018-05-21 17:41:26)

...

28

Oho big_smile Makijaż ponownie w natarciu big_smile

29

9 mm Para.

30

Nsię wymaluje i ze zwykłej 5/10 zrobi się fjana laska 7/10 i będzie chciała umówić się z 8/10. A na zwykłych nie zwróci uwagi.

Jak 20 8/10 ją przeleci, z tego twojego tindera, to dziewczyna pójdzie po rozum do głowy i weźmie sobie widelca. Skorzystaj z tej mądrości i sam zacznij się spotykać z 2/10. Widzisz jakie to proste.

ci menszczyśni to jacyś ślepi są, że nie potrafią ocenić z grubsza, co pod mejkapem się kryje?

Wygooglaj sobie jakieś zdjęcia celebrytek/aktorek z/bez makijażu. Uczciwie patrząc, to ciężko powiedzieć co tam jest pod spodem. Szczególnie jak normalny facet sam się nie maluje.

że facet nie ma możliwości dodania sobie atrakcyjności, w tak krótkim czasie, jak dziewczyny.

Zawsze może się umalować.

31

No ale jak kobiety takie brzydkie są, to może one się z szacunku dla mężczyzn malują, aby ich nie narażać na obmierzły widok swoich nieumalowanych twarzy? Robimy biedaczki, co możemy, a ten jeszcze narzeka.

32

Mam nadzieję, że powodu zamknięcia wątku podawać nie muszę? wink
Pozdrawiam, Olinka

Posty [ 32 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety są brzydkie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024