Zazdrość w kierunku partnerki - czy przesadzam? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość w kierunku partnerki - czy przesadzam?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Sandergus (2018-05-07 12:36:43)

Temat: Zazdrość w kierunku partnerki - czy przesadzam?

Powiedzcie mi proszę ludzie, bo ja już nie wiem co o tym mam myśleć. Jestem w związku od prawie 1.5 roku z dziewczyną. Ja nie miałem dziewczyny, ona miała już z 5 chłopów. Przekłada się to na moją zazdrość. Ale do sedna. Był taki jeden w jej życiu co miała z nim świetnie w łóżku. Powiedziała mi to dosłownie kilka minut przed naszym pierwszym razem. No nieudanym wtedy ze względu na to co się dowiedziałem. Z opowieści wiem, że ją zdradzał, oszukiwał, podobno wisi jej jakieś pieniądze i go nienawidzi, ale no zawsze dodawała że w łóżku miała z nim dobrze. U nas to wyschnięta rzeka z niskim dnem. Mogę policzyć na połowie palców u jednej ręki zbliżenia w ciągu tych 1 roku i 3 miesięcy. Z czego od pół roku to niczego nie ma. Piszę to bo to powoduje u mnie zazdrość. Co on miał czego ja nie? Ale mniejsza - ostatnio była sytuacja, w której to zobaczyłem u niej usunięte NASZE zdjęcie na rzecz dodania byłego na portalu społecznościowym. Wkurzyłem się i bez kłótni wspomniałem jej o tym. Obeszło się bez awantur i w teorii tylko się wspólnie dodali nic więcej. Moją czujność usypiało tym bardziej to, że mimo tej akcji jej telefon leży i nie ma problemu z chowaniem go zakrywaniem się czy ukrywaniem rozmów. Nie chcę jej przeszukiwać telefonu bo nie uważam, że czułbym się z tym dobrze. Nie wiem co o tym myśleć bo mimo wszystko jestem jej pierwszym facetem, którego kocha chce dzieci i być już do końca. Z charakteru ona nie należy do zdradzających, ale z tyłu głowy porównuje się do tego jej gacha i myślę, że tęskni za sprzętem byłego. Dzięki z góry za odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrość w kierunku partnerki - czy przesadzam?

No tęskni.

Przecież nikt Cię nie zmusza żeby z nią być - znajdź sobie taka, ktora bedzie tesknila za seksem z toba...

3 Ostatnio edytowany przez Sandergus (2018-05-07 13:17:20)

Problem w tym, że uważam ją za cholernie piękną, zaradną, mądrą kobietę, którą szczerze kocham. Trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno i to takie bez GMO bo nie należę do obiektu zainteresowań kobiet, a ta mi się trafiła. Jak chodzę gdziekolwiek to żadna nie podoba mi się tak bardzo jak obecna i czuje że jakbym to zakończył to plułbym sobie w twarz. Z drugiej strony wiem, że to zaboli mniej niż ewentualna zdrada czy zostawienie mnie dla niego. Może to tylko mój mało wierzący w siebie w umysł mówi mi, że ona go chce. Nie wiem już sam.

4

czy ja dobrze rozumiem, że od pół roku nie uprawiacie seksu?

5 Ostatnio edytowany przez Sandergus (2018-05-07 13:22:40)

Yup.

Dziewczyna jakoś nie specjalnie pokazuje mi, że chce czy że ją kręcę dlatego ja nie chcę robić czegoś na siłę, a ona chyba z tym problemu nie ma.

6

Sandergus napisał/a:

Yup.

Dziewczyna jakoś nie specjalnie pokazuje mi, że chce czy że ją kręcę dlatego ja nie chcę robić czegoś na siłę, a ona chyba z tym problemu nie ma.

Nie uprawiacie seksu od pół roku... moim zdaniem to nie jest normalne (jeśli nie jesteście aseksualni, a z tego co piszesz nie jesteście) i bardzo źle to wróży. Tak naprawdę wydaje mi się, że ona traktuje Cię bardziej jak przyjaciela z którym czasem się pocałuje/przytuli. Niestety tak to wygląda i prawdopodobnie tak jest. I raczej jesteś okresem przejściowym, skoro dziewczyna uprawiała seks i było jej dobrze, to nie widzę powodu dlaczego miałaby zaprzestać... Po prostu wygląda na to, że to nie "to".

7

Ale to ona nie chce uprawiać seksu czy Ty (z powodu nieudane pierwszego razu i swojej zazdrości)? Wiesz że normalne, "świeze" pary bzykają się jak króliki?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość w kierunku partnerki - czy przesadzam?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024