Zapychacz czasu ? Dlaczego teraz milczy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zapychacz czasu ? Dlaczego teraz milczy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Zapychacz czasu ? Dlaczego teraz milczy?

Poznalam go na popularnym portalu randkowym.
Zaczeliśmy pisać ze soba na komunikatorze ,codziennie schemat -wiadomość na dzień dobry i późnym wieczorem rozmowy dłuższe czy krótsze w zależności jak kto musiał wstać następnego dnia.

Po miesiącu rozmów doszło do pierwszego spotkania-zaskoczyło mnie to że szukał kontaktu fizycznego dość mocno poprzez przytulanie oraz pod koniec spotkania usiłował mnie pocałować ja jestem z natury dość niesmiała pomimo mojego wygadania big_smile

po prostu muszę bardzo chcieć badz lubić tą osobę ,czuć się swobodnie żeby pozwolić na takie rzeczy na 1 spotkaniu .Powiedziałam mu,ze moje poprzednie relacje były głownie budowane na seksie i chcialabym zacząć tak jak należy,nigdzie mi się nie śpieszy i nie oczekuje związku po 2 tyg spotkań smile zrozumiał niby i zaakceptował to.

Spotykaliśmy się raz w tygodniu ,zazwyczaj spacery po parku  na 2 h plus to pisanie przez jakieś parę tygodni jednak stwierdziłam,że to jest dla mnie jak za mało do przełamania,nie czuje sie zdobywana czy jakoś specjalnie adorowana .Czasem gdy byłam w pobliżu jego miasta to pisałam czy chce sie spotkać bo jestem w okolicy,ale moze raz sie tak spontanicznie spotkaliśmy.Pomimo tego ,że studiujemy na tej samej uczelni nigdy nie czuł potrzeby spotkania się na przerwie badz przed ,nic.Spotkałam go pare razy na kampusie ,ale to było na zasadzie cześć-cześć ,czasem wymienienie 2-3 zdań  i koniec,każdy szedł do miejsca gdzie miał zajęcia. Wysyłaliśmy sobie czasem snapy pikantniejsze ,znajomosc sie niby rozwijała a jednak nie .

Wydawało mi się to trochę dziwne,wiec zaczełam sugerować mu w delikatny sposób,że jeżeli chce czegoś wiecej od mojej osoby niż tylko znajomości to musi się postarać-tych aluzji nie rozumiał,pozniej dobitniej to powiedziałam i też zero efektów więc w końcu 2 dni temu podczas rozmowy wylałam czare goryczy i powiedziałam co mi dokładnie leży na sercu.

Powiedziałam,ze nie wystarcza mi spotkanie 2 h w tygodniu żeby go poznać czy żeby się przelamać bo raczej facet gdyby był mocno zainteresowany traktował by to troche inaczej.Dodałam rówież,ze nasza znajomość trwa tygodniami już i nadal nie wiem w jakim miejscu stoję i czy to się rozwinie czy mam dać sobie spokój ?po prostu chciałam odpowiedzi to usłyszałam "sam nie wiem czego chce,mówiłaś że zwiazek to nie jest hop siup i nie ma się do czego spieszyć,wiele związków spotyka  się raz w tygodniu " myślałam,ze mi ręce opadną .Stwierdził,ze idzie spać w momencie kiedy pisałam dłuższą wiadomość w której po raz kolejny napisalam,ze chce aby się ZASTANOWIŁ nad postępowaniem i nad tym czego ode mnie oczekuje bo ja nie chce od razu władować się w zwiazek za 3 dni tylko chce wiedzieć czy tracić czas i wysiłek w ta relacje.

Pytałam się czy byłam jego zapychaczem czasu,stwierdził,ze nie . wiec juz nie wiem o co chodzi

Czuje ,że go lubie i mi  w jakimś stopniu zależy ,ale nie wiem co dalej ponieważ moja ostatnia wiadomość została skwitowana następnego poranka "miłego dnia" na która nie odpisałam bo nie wiedziałam nawet co ,czułam smutek tak po prostu ze zostało to zignorowane.Teraz ani on sie nie odzywa ani ja.Co powinnam zrobić ?

Poczekać parę dni?Poczekać czy jeszcze napisze?Odpisać na ta wiadomość?Olać go?

Nerwowo co chwile zerkam na telefon i czekam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zapychacz czasu ? Dlaczego teraz milczy?

Olej go, skoro studiujecie na tej samej uczelni i nie spędzacie razem czasu, 2 godz. tyg  to związku z tego nie będzie.

3 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-04-26 22:20:48)

Jesteś desperatką?
Bo na taką brzmisz. Nawet jeżeli nie byłaś dla niego zapychaczem czasu, to po takiej akcji pewnie ucieka, jak najdalej się da od Ciebie.
On Ci niczego nie obiecywał. Poznajecie się. Po co Ty się już rzucasz na niego i jęczysz o jakieś konkretniejsze wyznania? Po co Ci to? Wyjdzie to wyjdzie i już. Sama zobaczysz.
Nie chcesz go poznać tylko od razu wpakować w związek.

4

Podajesz mu się na tacy, a on nie ma na Ciebie ochoty.

Agnes_11 napisał/a:

Pomimo tego ,że studiujemy na tej samej uczelni nigdy nie czuł potrzeby spotkania się na przerwie badz przed ,nic.Spotkałam go pare razy na kampusie ,ale to było na zasadzie cześć-cześć ,czasem wymienienie 2-3 zdań  i koniec,każdy szedł do miejsca gdzie miał zajęcia.

Już bardziej nie może dać Ci do zrozumienia, że niewiele go obchodzisz i nie jest zainteresowany, a Ty układasz w głowie historię nijak mającą się do faktów.
Po pierwszym spotkaniu, liczył zapewne na łatwy seks, stąd jego chwilowa aktywność, przeliczył się i stracił zainteresowanie.
Odpuść, wstydu oszczędź.

5

Myślę że nikt ci nie odpowie na pytanie co myśli ten chłopak. Za to kilka uwag ogólnych. Na pierwszym spotkaniu mówisz chłopakowi z innymi seks był od razu, z tobą tak nie będzie. On to słyszy "puszczam się na wszystkie strony, ale tobie nie dam". Po co mówisz o poprzednich związkach? Chciałabyś żeby nowo poznanych mężczyzna mówił ci że jego poprzednie związki bazowały na seksie, albo że jego poprzednia dziewczyna miała miseczkę D, albo ... . Jesteś tu i teraz z nim. I bez porównań określasz tempo waszej znajomości.
A skoro po pierwszej informacji że chcesz przyspieszyć on nie reagowal, to nie pisze się drugiej. Na siłę nie zbudujesz związku.

6

Pozwolę sobie to przetłumaczyć na bardziej zrozumiały język.

Agnes_11 napisał/a:

Powiedziałam mu,ze moje poprzednie relacje były głownie budowane na seksie i chcialabym zacząć tak jak należy,nigdzie mi się nie śpieszy

Puszczałam się z byle kim, ale ty jesteś gorszy niż byle kto, więc musisz sobie zapracować.

Agnes_11 napisał/a:

zaczełam sugerować mu w delikatny sposób,że jeżeli chce czegoś wiecej od mojej osoby niż tylko znajomości to musi się postarać-tych aluzji nie rozumiał,pozniej dobitniej to powiedziałam

Bądź moim jamniczkiem, a może zasłużysz na nagrodę.

Agnes_11 napisał/a:

Jestem desperatką smile

EeeTam napisał/a:

Pozwolę sobie to przetłumaczyć na bardziej zrozumiały język.

Agnes_11 napisał/a:

Powiedziałam mu,ze moje poprzednie relacje były głownie budowane na seksie i chcialabym zacząć tak jak należy,nigdzie mi się nie śpieszy

Puszczałam się z byle kim, ale ty jesteś gorszy niż byle kto, więc musisz sobie zapracować.

Agnes_11 napisał/a:

zaczełam sugerować mu w delikatny sposób,że jeżeli chce czegoś wiecej od mojej osoby niż tylko znajomości to musi się postarać-tych aluzji nie rozumiał,pozniej dobitniej to powiedziałam

Bądź moim jamniczkiem, a może zasłużysz na nagrodę.

Agnes_11 napisał/a:

Jestem desperatką smile

Agnes_11 napisał/a:

jeżeli chce czegoś wiecej od mojej osoby niż tylko znajomości to musi się postarać

I księżniczką wink

8

Boże, jaka z Ciebie księżniczka. To cud, że ten facet się w ogóle z Tobą spotyka, ja bym odpuściła na jego miejscu.
Co złego jest w pocałunku jako ukoronowaniu udanej pierwszej randki?
A potem Ty z wiecznym jazgotem że się za mało stara? Skoro ukróciłaś go już na pierwszej randce?
Twoja postawa to "nie dotykaj mnie! ale staraj się o mnie, biegaj za mną! nie, tak jest za mało, biegaj szybciej, szybciej! może kiedyś pozwolę się pocałować"
Jesteś straszna.

9

Eh, Autorko. Daj spokój.
Z naciskiem na ... JEMU daj już spokój.

10

Dziękuje wszystkim za uwagi smile
macie racje,czlowiek rozemocjonowany nie trzeźwo zawsze myśli

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zapychacz czasu ? Dlaczego teraz milczy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024