samotność... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: samotność...

Czy są tutaj osoby, które w wieku 20+ nie mają znajomych? Nie chodzi o osoby, które spotykacie na uczelni/w pracy, tylko o takie prawdziwe znajomości. Ja nie mam praktycznie nikogo poza rodziną i chłopakiem, ani jednej osoby z którą mogłabym wyjść na kawę/spacer/zakupy czy nawet popisać. Zastanawiam się jak Wy sobie z tym radzicie albo jak zabralibyście się do tego, zeby w końcu znaleźć kogoś do wspólnego spędzania czasu, albo chociaż rozmów online... Próbowałam na forum- tym i jeszcze innym, ale nie było odzewu..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: samotność...

Ale znajomych się zdobywa. Trzeba podejść, porozmawiać. Raz, drugi, trzeci, złapać wspólne tematy. Zwykle to samo wychodzi.

3

Odp: samotność...

Mam podobnie, wydaje mi sie, że jestem nawet trochę a społeczna. Na uczelni np ktoś potrafi podejść i nagle go kogoś oo jakie ładne włosy, nowy kolor? A ja tak nie potrafię big_smile taki przykład. Ja jestem że Śląska również jestem w wieku 20+ smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024