Wiem ze to tak z innej beczki ale to bardzo ważne. Właśnie dostałam kartę jeszcze jej nie zaaktywowalam do końca, a żeby to zrobić muszę po prostu kupić coś w sklepie ale chciałam dodać ja do paypala i wyskoczyło mi coś w stylu karta nie poprawna proszę użyć innej czy może to być w związku z tym ze karta nie jest jeszcze w pełni aktywowana? Bo założyłam ta kartę tylko z myślą o paypalu i teraz się zestresowałam
Twoja karta nie jest aktywna. Idź do sklepu, zapłać nią za wodę za złotówkę i wtedy spróbuj.
Twoja karta nie jest aktywna. Idź do sklepu, zapłać nią za wodę za złotówkę i wtedy spróbuj.
Zaraz idę a jeśli dalej nie będzie działała to co wtedy?
Lady Loka napisał/a:Twoja karta nie jest aktywna. Idź do sklepu, zapłać nią za wodę za złotówkę i wtedy spróbuj.
A od czego masz infolinię banku, który Ci wydał kartę?
martyna280914 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Twoja karta nie jest aktywna. Idź do sklepu, zapłać nią za wodę za złotówkę i wtedy spróbuj.
Wtedy będziemy się martwić co dalej, ale tak jak pisze Lady Loka, wystarczy zadzwonić na infolinię, ewentualnie przejść sie jeszcze raz do swojego banku i powiadomić o zaistniałej sytuacji.
Lady Loka napisał/a:martyna280914 napisał/a:Zaraz idę a jeśli dalej nie będzie działała to co wtedy?
Wtedy będziemy się martwić co dalej, ale tak jak pisze Lady Loka, wystarczy zadzwonić na infolinię, ewentualnie przejść sie jeszcze raz do swojego banku i powiadomić o zaistniałej sytuacji.
Albo poczekać dzień lub dwa i dopiero zacząć się stresować. Nie wszystkie usługi aktywują się po kwadransie od wprowadzenia do systemu. Nie wszystkie transakcje są naliczane w tej samej sekundzie. Trochę luzu.
Witam,
Bardzo duża i znana firma windykacyjna ma problem !
GetBack może się znaleźć w sytuacji bez wyjścia. I niewielu zdaje sobie sprawę, jak ogromne konsekwencje rynkowe może mieć upadek tej spółki.Notowania windykatora runęły z hukiem, a giełda zawiesiła notowania firmy. Co więcej, spółka windykacyjna ma problem ze spłatą zobowiązań.
Spłacając im chociaż złotówkę przerywa się bieg przedawnienia i uznaje dług, nie wolno tez podpisywać żadnej ugody !
Antywidykacja - bezpłatanie walczymy a jeśli się udowodnimy nękanie SMS lub w innej formie to - dłużnik otrzymuje zadośćuczynienie pieniężne
Napisz jeśli potrzebujesz pomocy !