Cześć wszystkim - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Cześć wszystkim

Hej. smile

Jak zresztą łatwo wywnioskować z mojego nicku, nazywam się Karolina i mam 21 lat.
Jestem tu na forum, bo interesują mnie inni ludzie, to, co im w duszy gra i po to, by wymieniać się z nimi różnymi doświadczeniami. Jak to w życiu bywa, może uda mi się poznać kogoś nowego, jakąś fajną koleżankę z okolic, lub z daleka.
W chwili obecnej uczę się do matury z matematyki, mam zamiar w tym roku iść na studia. Prowadzę proste, w miarę poukładane życie, czasem tylko doskwiera brak kogoś, komu można by na luzie opowiedzieć o swoich troskach i potrzebach, po prostu - o życiu.
Tak więc cieszę się, że znalazłam się tutaj i ciepło pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć wszystkim

Hej Karolcia, lubisz matematykę? Czego konkretnie się uczysz? Funkcji trygonometrycznych, kombinatoryki, wielomiany?  Co masz zamiar studiować? Mam nadzieję, że zaprzyjaźnisz się tu z wieloma nowymi osobami. Samotność jest straszna, a internet paradoksalnie jest tego przyczyną, częściej gapimy się w ekran dotykowy zamiast ze sobą rozmawiać. Życzę Ci uśmiechu na twarzy, takiego soczystego. Jak chcesz możesz napisać pw, jeśli to sprawi, że poczujesz się lepiej to mnie usatysfakcjonuje podwójne. Pozdrawiam.

3

Matematyka brrrr, byłam pierwszym rocznikiem, który po przerwie miał obowiązkową maturę z matmy. Obawialam się jej, nie jestem najlepsza w liczeniu, a maturę zdałam na ponad 80%, ależ wtedy byłam dumna z siebie :-D

4

Czyli nienajlepsza jesteś ale w liczeniu na siebie;) Wynik godny uznania, sama na niego zapracowałaś.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024