Są takie chwile, że nie mam z kim pogadać o nurtujących mnie rzeczach, nie mam kogo się poradzić, zapytać o zdanie.....
może tutaj znalazłaby się osoba z którą mogłabym zaprzyjaźnić się tak internetowo bez względu na miejsce zamieszkania, płeć, wiek....czasami dobrze porozmawiać (popisać) z kimś kogo się nigdy na oczy nie widziało....
Jeśli to wciąż aktualne odezwij się, chętnie poznam kogoś nie zobowiązująco , żeby pogadać o wszystkim i o niczym
P.S jestem na tym forum zaledwie jeden dzień, więc nie znam jeszcze jego magicznych funkcji ( pisze w razie czego ) . Pozdrawiam
Hej, jak najbardziej aktualne :-) witam na forum :-) i zapraszam do pisania na emaila
to może i ja się przyłączę nie ma to jak się wygadać wyżalić pogadać o wszystkim
Pozdrawiam
Niby wiadomość wysłałem, lecz nie wiem czy w ogóle się wysłała. Więc tutaj tylko potwierdzam
to może i ja się przyłączę nie ma to jak się wygadać wyżalić pogadać o wszystkim
Pozdrawiam
Hej wysłałam wiadomość na maila, pozdrawiam :-)
Niby wiadomość wysłałem, lecz nie wiem czy w ogóle się wysłała. Więc tutaj tylko potwierdzam
Hej wysłałam wiadomość na maila, pozdrawiam :-)
Za jakieś 40-50 min będę w domu. Odezwę się
ja się też dołączę do tego grona zapraszam do siebie zawsze odpiszę chętnie :)wiem jak to jest jak czasem nikogo nie ma..
Hej , jeśli można też chciałabym się dołączyć
Przyłączam się!
A pewnie, ze dobrze
Hej dziewczyny jeśli to dalej aktualne to ja również się dołączam
Tez chętnie z kimś popiszę, zapraszam
Jeśli można to też się przyłączę :-)
Ala z Ty z kont jesteś?
Rowniez chetnie z kims pokoresponduje
Również bardzo chętnie kogoś poznam