Jak sobie z tym poradzić ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sobie z tym poradzić ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak sobie z tym poradzić ??

Hej wszystkim. Jestem facetem i mam pewnien problem który nurtuje mnie od ponad miesiąca. Miałem kiedyś dziewczyne, z którą byłem ponad 5 lat w związku. Wiadomo to bardzo długi czas bycia z kimś i bardzo kochałem tą dziewczynę. Zaczeliśmy się troche kłócić wywoływać w sobie zazdrość. Z charakteru jestem człowiekiem spokojnym dodam. No i ta moja dziewczyna zapewniała mnie że kocha i tak dalej za namową kumpel postanowiła odejść zostawiając mnie samego. Poszlo ogolnie o glupoty jakies lajki na fejsie i takie tam. Próbowałem ratować ten związek jeździłem do niej przekonywałem prosiłem. Nic to nie dało powiedziała, że nigdy już nie bedziemy razem i że ona idzie na studia bardzo daleko i nie zamierza wracać i żebym układal sobie życie z inną dziewczyną i był szczęśliwy. Bardzo to przeżyłem i wręcz błagałem zeby się zastanowiła nad wszystkim. Bez skutku. Usunęła mnie z portali społecznościowych i prowadziła życie szczęśliwej singielki. W między czasie poznałem fajną kobietę jak to się mówi do tańca i do różańca. Dziś jestem z nią od ponad roku i to jest dziewczyna której nic nie mam do zarzucenia jednak to już nie to samo uczucie jak z moją ex bo ciągle o tej swojej byłej ex myślę. Moze coś jeszcze w sercu do niej mi zostało. Moja byla miala w tym czasie innego faceta ktory ja zranil i po pol roku zwiazku rozstali sie bo jemu zalezalo tylko na seksie. No i ostatnio ta była napisała do mnie i dzwoniła co tam slychać i w ogole. Zaczelismy gadac w formie kolezenskiej. I ona zaczęla mi zarzucac ze ja nie czekalem na nia tylko znalazlem sobie inna dziewczyne i ogolnie wyszla z tego klotnia. Mowila miedzy innymi ze ona wie ze ja jeszcze cos do niej czuje i czy moze chcialbym wrocic. Zarzucala tez ze jesli nie podejme decyzji o powrocie ona odejdzie juz na amen i nawet nie napisze nigdy ani czesc nie powie na ulicy itp bo ma na oku jeszcze innego faceta duzo starszego ode mnie. I ze ma dosc bycia sama i musi kogos znalezc bo brakuje jej uczuc i chce sie ustatkowac. Nie wiem moze troche chaotycznie to wytlumaczylem bo gdybym chcial to wytlumaczyc to  by mi dnia nie starczylo. Co robic ?? Z jednej strony to prawda mam " cos jeszcze" do bylej. Z drugiej strony mam kogos kto jest w porzadku i z kim dobrze sie dogaduje. Co robic dajcie jakies rady. Teraz w glowie mam kupe mysli o swojej bylej co zakloca relacje z obecna kobieta ktora zaczyna sie martwic ze cos ze mna nie tak... Co robic.?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sobie z tym poradzić ??

Chlopaku...z szacunku do samego siebie i tej kobiety, która teraz jest przy Tobie- nie wracaj do przeszłości. Daj odejść temu co było i nie pozwól byś stał się dla niej zapchaj dziurą. Co to wgl za szantaż? Jak nie wrócisz to ona odejdzie do starszego, fajniejszego. Dojrzałość-poziom master.

3

Mowisz ?? wink

4

Nie oszukuj kobiety, z którą jesteś, bo na to sobie nie zasłużyła. Do tej byłej też nie masz co wracać, bo za jakiś czas znowu sie jej odmieni. Chyba, że chcesz być jej popychadłem.

5

Twoja eks jest cierpi na jakiś niedorozwój. Daj sobie spokój. Masz fajną kobietę to się jej trzymaj a tamtą pogoń. Niech nie pisze, niech nie dzwoni i niech nie mówi Ci cześć na ulicy. Po co Ci to? Strasznie dorosłe i dojrzałe podejście z jej strony. 'Jestem zła i usunę cie z fejsa'.. Matko

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sobie z tym poradzić ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024