Hey Oh paniom - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hey Oh paniom

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Hey Oh paniom

Hejka wszystkim

Co może robić na facet na kobiecym z natury forum? Zapewne szuka damskiej opinii i kobiecego punktu widzenia. Który jest inny, a przez to ciekawy

Mam 23 i szykuje się do pisania opóźnionej matury aby wybrać się na studia. Opóźnienie wynika z "trudności życiowych"(fajne określenie ale mało konkretne). Okres przed licealny ale głównie samo liceum to było(w sumie wciąż) zmaganie się z depresją, nerwicą i kilkoma fobiami. W sumie ten okres był przeleżany, a to w ośrodkach dla znerwicowanych, terapiach ba nawet szpital psychiatryczny się trafił. W sumie mało pomagało, przez co chciałem się zupełnie poddać. Nie liczyłem od pewnego momentu na poprawę. Aż dwa lata temu ktoś poddał mi rękę i to była iskra która spaliła las. Chociaż sama moich słabości, fobii smutków i kompleksów jeszcze się utrzymuje to jednak nie daję im szans na przetrwanie. Raczej dogorywają, ale twarde skurczysyny nie dają za wygraną. Między innymi dlatego tutaj się zarejestrowałem, mam kilka kompleksów i wad które mam ochotę obalić za pomocą argumentów. Poza tym spisywanie własnych myśli, których jest ewidentnie za dużo, też może okazać się pomocne. Myśli mogą gnić w głowie. A korzystając z anonimowości na forum mogę dać im upust bo jestem zbyt nieśmiały. Może zbyt otwarcie to piszę, ale tego powyższego się nie wstydzę. Wstydziłbym się innych rzeczy jak robienie z kogoś idioty, dwulicowości czy kłamania. Na szczęście tego nie było za dużo. Chociaż nie możesz kogoś okłamać jeżeli do nikogo się na żywo nie odzywasz :d. Chociaż mam garstkę przyjaciół pierwsza klasa i dla nich staram się powyższe utrzymać.

eło!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hey Oh paniom

Mam dla Ciebie rozwiążanie i chetnie Ci pomoge wink

3

Odp: Hey Oh paniom
dawidekkk333 napisał/a:

Mam dla Ciebie rozwiążanie i chetnie Ci pomoge wink

W jaki sposób?

Posty [ 3 ]

Strony 1