Toaletka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Toaletka

Hej dziewczyny smile Szukam toaletki do sypialni. Takiej, przy której mogłabym się pomalować i w której moglabym trzymać swoje kosmetyki. Za dużo mi się nazbierało tego wszystkiego, poza tym tak będzie wygodniej niż sterczeć w łazience przed lustrem i ją blokować innym domownikom. Jeśli wiecie gdzie znajdę taką toaletkę, albo może macie jakieś inne pomysły to śmiało, ja wciąż szukam inspiracji i się waham smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Toaletka

Moja córka ma z ikei i jest zadowolona smile

3

Ja widziałam piękne toaletki w Home&You.

4

Na allegro jest mnóstwo toaletek.

Ale najpraktyczniejsze jest małe biurko lub stolik, do tego krzesło czy taboret i podświetlane, przenośne  lusterko z opcją powiększania.
Nad tym półka, regalik wiszący. a przy większym pomieszczeniu sypialni to obok regał z miejscem na kosmetyki, akcesoria.

5

Biurko sie u mnie nie sprawdziło wink Natmosiast mi mąż zrobił. Mam 2 szufladki i szafkę po boku, na wierzchu mam 2 lusterka, lampkę no i pudełko na cienie i wieszak na kolczyki

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024