postanowienie w przedmiocie zabezpieczenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » postanowienie w przedmiocie zabezpieczenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: postanowienie w przedmiocie zabezpieczenia

Otrzymałam 19.02 tego roku postanowienie sądowe o wydanie w terminie 7 go dnia od uprawomocnienia się niniejszego postanowienia rzeczy (sprawa rozwodowa)

z tego co mi wiadomo uprawomocnienie następuje 12.03.18 r. (14 dni), a co jak mąż w tym czasie złożył zażalenie czy to już pomimo uprawomocnienia się nie liczy?

chodzi mi o to czy jak zajadę po rzeczy to on ma prawo mi ich nie wydać, zorganizuje transport i on mi nie otworzy drzwi, nie wiem co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: postanowienie w przedmiocie zabezpieczenia

No jak przyjedziesz niezapowiedziana, to się nie zdziw, że np. go nie będzie, albo Cię nie wpuści.

3 Ostatnio edytowany przez nadias (2018-03-08 16:12:02)

on też ma te postanowienie i zna datę i czas
chodzi mi o to jak to prawnie wygląda
czy mogę zajechać i on mi te swoje zażalenie przedstawi jako podstawę do niewydania rzeczy
czy to wstrzymuje postanowienie jak to wygląda

ktoś może był w podobnej sytuacji albo zna się jak to jest prawie???

Jeśli mąż złoży zażalenie na postanowienie, to postanowienie się nie uprawomocni.

5

dziękuję bardzo o to mi chodziło

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » postanowienie w przedmiocie zabezpieczenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024