Dwukrotne opóźnienie w ciągu jednego opakowania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Dwukrotne opóźnienie w ciągu jednego opakowania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Dwukrotne opóźnienie w ciągu jednego opakowania

Witam. Mam pytanie, które nie ukrywam strasznie mnie męczy. Mój lekarz jest na urlopie więc nie mogę się teraz z nim skontaktować.

Biorę tabletki pół roku. Zawsze o czasie. Jednak podczas brania ostatniego opakowania wzięłam 4 tabletkę z 10h opóźnieniem. Potem brałam normalnie aż znowu 10 tabletkę przyjęłam z 10h opóźnieniem. Doszło do tego w wyniku dużego stresu w tym miesiącu i po prostu mojej głupoty. Dodatkowo zabezpieczamy się prezerwatywa jednakże między ta 4 a 10 tabletka zdarzyło mi się raz  na początku uprawiać seks bez dodatkowego zabezpieczenia - dopiero później  założyliśmy prezerwatywe a partner skończył po dłuższym czasie. Moje tabletki to belara. Wg.Ulotki możliwe opóźnienie w przypadku moich tabletek to 12h i nie powinno się nic dziać. Ale co w przypadku gdy zdarzyło mi się takie 10h opóźnienie 2 razu w ciągu jednego opakowania? Czy jestem zabezpieczona mimo tego? Bardzo proszę o odpowiedzi bo jestem juz oglupiala sad

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Dwukrotne opóźnienie w ciągu jednego opakowania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024