Mój mężczyzna ogląda kobiety i koleżanki w internecie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój mężczyzna ogląda kobiety i koleżanki w internecie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Mój mężczyzna ogląda kobiety i koleżanki w internecie.

... i nie miałabym z tym żadnego problemu, gdyby sytuacja ta nie pojawiała się regularnie. Jest kilka dziewczyn, które mój mężczyzna regularnie podgląda na Facebooku i Instagramie.
Nie obserwuje ich jawnie, nie wszystkie ma w znajomych, ale 2x w tygodniu podgląda. Niektóre trochę częściej. Wiem, że z jedną z nich kiedyś kręcił i wie, że bywałam o nią zazdrosna. Z pozostałymi nie wiem... Pewnie tak.
Gdy poruszyłam kiedyś ten temat, powiedział, że nie podgląda jej na Facebooku, bo po co. Co było kłamstwem. Dodam, że on kiedyś przypadkiem wygadał swoje hasło, dlatego mam dostęp. Wiem, że to złe zachowanie, ale mając je wcześniej sprawdzałam to niezwykle rzadko, bo miałam zaufanie, teraz gdy sytuacja staje się częstsza, bo zauważyłam, że często je sprawdza - ja częściej to robię. Źle się z tym czuję, ale źle mi także z tym, że mnie okłamał, jak i z tym, że każda z nich to dziewczyna z dużym biustem. Na instagramie też ogląda profile, gdzie są zbiorcze zdjęcia dziewczyn z dużymi biustami, niekiedy zdarzyło się, że gdy były podane dane - sprawdzał je na Facebooku lub obserwował jej osobne konto na Instagramie.
Ja mam mały biust (70B)... I wie, że miałam z tego tytułu kompleksy... Generalnie to on mnie z nich wyleczył, ale wszystko wróciło, gdy dowiedziałam się, że pomimo jego zapewnień, że tak mu się podobam on ogląda TYLKO dziewczyny z dużymi biustami (koleżanki i obce panny), jakby mu tego bardzo brakowało?
Jesteśmy ze sobą parę lat, zaręczeni... Na seks nie narzekam, ale on jakby...dominował w tej kwestii. Ja nie podglądam innych mężczyzn. Naprawdę, nigdy nie miałam takiej ochoty, a jeśli coś sprawdzałam to tylko czy się coś u znajomych pozmieniało i przez te kilka lat już na ich profile nie wracałam.

Ze mną jest coś nie tak czy z nim?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój mężczyzna ogląda kobiety i koleżanki w internecie.

z toba cos nie tak

Kiedyś przykadało się szklankę do ściany......wysiadywało w oknie lub na ławeczce przed domem......dziś mamy ekran.
Niektórzy tak mają, że lubią podglądać smile

4 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-03-03 16:39:16)

To może otwarcie z Nim porozmawiaj, że Jego zachowanie powoduje u Ciebie kompleksy. Nie jesteś szczęśliwa w związku to przemyśl czy warto brnąć w to dalej tylko dlatego, bo jesteście narzeczeństwem. Także zapytaj się Go czy jeśli On kłamie to Ty również masz Jego przyzwolenie na takie zachowanie?

Druga strona medalu: dlaczego masz kompleks z powodu miseczki 70B? Rozumiem gdybyś w ogóle nie miała piersi, ale Twoje są fajne i zgrabne smile.

5

Z wami obojgiem jest coś nie tak. Ty masz cyckową paranoję, a twój facet jest leniwy.

Ledwie zareczeni, a jego narzeczona opisuje seks jako "nie narzekam". Noe, że rewelacyjny, nie że bardzo dobry, nawet nie dobry. Po prostu nie narzeka.

To może ZACZNIJ narzekac (konstruktywnie!) to jak się nad tobą spoci, to mu obce baby wyjdą z glowy, bo nie bedzie mial juz sily.
A ty przestaniesz miec fioła  na punkcie 70B

6

Myślę, że powinnaś przede wszystkim nie użalać się nad sobą przed nim, dopóki nie powiesz czegoś facetowi - np. mam krzywy nos, on jakąś tego nie zauważa i nie bierze do siebie. Bądź pewna siebie, piękna i kobieca, jesteś 100x lepsza niż roznegliżowane cycatki, bo gdyby miały rozum to by się nie sprzedały do internetu wink To raz, a dwa porozmawiaj z nim, że nie życzysz sobie takich sytuacji. I pamiętaj = pewna siebie kobieta = seksowna kobieta.

7

W jaki sposób Twój facet wyleczył Cię wcześniej z kompleksów małych piersi?

Miałam podobną sytuację, ale było odwrotnie- ja , kobieta z większym biustem, który mój ówczesny facet uwielbiał. Nie byłam gruba, miałam szersze biodra , wcięcie w talii i duży biust. Ćwiczyłam więc ciało było jędrne. Byłam w życiowej formie i inni faceci patrzyli na mnie z apetytem. Mój chłopak zachwycał się moimi piersiami, uwielbiał je a ja byłam z nich dumna i dużo wysiłku wkładałam w pracę nad swoim ciałem- nie wystarczyło radykalnie schudnąć, bo wtedy biust by pewnie "zlecial". No i pewnego dnia jakoś tak wyszło,że dojrzałam jakie kobiety ogląda mój facet. I niekoniecznie chodzi o koleżanki/znajome z portalu społecznościowego tylko np jakieś polskie aktorki , modelki amatorki czy Panie na filmach dla dorosłych. Chude/szczupłe z widocznymi żebrami i.........małym biustem. I nie mówię o B. To było raczej A...
I co zrobić z takim faktem? Mogłabym wywlec temat, wiercić dziurę w brzuchu i wypytywać. Mogłabym przestać jeść i wyglądać jak te Panie. Tylko po co ?

Nie jesteś tylko chodzącymi cyckami. Jesteś fajną kobietą. On będzie oglądał inne i tego nie unikniesz. Nie powinno to w żaden sposób podkopywać Twojej samooceny.
Co z tego,że popatrzy na jakieś cycki? To Twoje będzie dotykał i Twoimi się zachwycał. Masz do zaoferowania dużo więcej niż te wszystkie dziewczyny smile

8

Facet to facet zawsze będzie cycki oglądał czy to przed czy po ślubie to normalne ja czasami komentuje razem z mężem.

9 Ostatnio edytowany przez mariushi (2018-03-06 11:30:30)

Twój facet Cię okłamuje, nie mówcie mi że to oznacza coś dobrego i należy to zaakceptować. Jesteś co prawda jego kobietą ale nie jesteś spełnieniem jego marzeń i pomimo tego że jesteście zaręczeni  nie wróży to dobrze. Ja myślę że jego motywacja do związku z tobą była taka że byłaś łatwą zdobyczą natomiast te kobiety z dużymi biustami są po prostu poza jego zasięgiem bo jest zbyt wielu kandydatów chętnych na takie. Mężczyźni mają też tak że klasyfikują kobiety na takie które byłyby przydatne jako kochanki a inne dobre jako żony tak że nie zdziw się że za jakiś czas będzie ciebie traktował jako kucharkę, sprzątaczkę i praczkę. Czy uważasz że ktoś kto w tak bezczelny sposób kłamie może kochać? Według mnie niestety jesteś tylko bardzo dobrą opcją na tę chwilę dla niego. Jesteś dobrą kandydatką na żonę ale czy na  kochankę? Jak ty sobie wyobrażasz to kiedy ty będziesz w ciąży a on będzie przeglądał zdjęcia biuściastych  panien  i mówił  ci że cię kocha!!!!Jeśli mimo tych wszystkich wad waszego związku jesteś w stanie go kochać i zaakceptować to wszystko, to w porządku. Życzę szczęścia!
P.S. jeśli facet wciąż poszukuje nowych wrażeń to najwyraźniej nie otrzymuje od ciebie tego czego naprawdę potrzebuje, może warto zapytać ale czy on powie?

Nie ważne gdzie człowiek nabiera apetytu, ważne żeby posiłki jadał w domu.

11

zabunia90 napisał/a:

Ja nie podglądam innych mężczyzn.

Faceci nie mają apetycznych biustów, pewnie dlatego. smile

12

czekoladazfigami napisał/a:

Nie ważne gdzie człowiek nabiera apetytu, ważne żeby posiłki jadał w domu.

On chce spróbować tego, co gotują inne kobiety szczególnie te, które mają czym oddychać. Taka kuchnia jest bardziej ekscytująca a jak się już napatrzy to przestaje być głodny.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój mężczyzna ogląda kobiety i koleżanki w internecie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024