Witam! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Witam!

Witam wszystkich! Mam na imię Ania, mam jeszcze 29 lat! Mieszkam na południu Polski. Mam małego psa maltańczyka o imieniu Serdelek, w papierach Luna wink Jestem dumną psią mamą. Pracuje, żeby mój pies miał godne życie! smile

Mam nadzieje, spędzić miło czas na forum smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam!

Witaj smile
Ja też jestem nowa. Mam 27 lat i pochodzę z Trójmiasta smile Ja mam za to kotka, dla którego ciężko pracuje i go rozpieszczam jak własne dziecko haha big_smile

3

Masz genialnego avatara <3 Moja ulubiona postać z 'gotowych na wszystko' big_smile Koty też są fajne! Jakby nie fakt, że mój pies się ich boi to na pewno miałabym jednego w domu ;D No ale Serdelek była pierwsza big_smile

4

Hej, już Cię lubię!
- Za imiona dla psa
- Za Usagi Tsukino (uwielbiam oryginalne anime Sailor Moon)
- Za to, że rozbawiłaś zdaniem o pracy by piesek miał godne życie - aż mi się pomyślało, że madki (nie mylić z matkami) zaraz by się na Ciebie rzuciło z obelgami i swoimi frustracjami.
- Za to, że jesteśmy w zbliżonym wieku

5

Oj! Miło mi smile)))

Ach te madki ;p

6 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-24 20:47:00)

Cukier puder to słodki jest. tongue No i anioł dla zwierzaków. smile

7

balin, zauważyłam, że każdego witasz muzyką ;D

8

Pragnę przywitać się ze wszystkimi. Jestem Artur i interesuję się sportem/muzyką. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024