Jak zrozumiec takie zachowanie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zrozumiec takie zachowanie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak zrozumiec takie zachowanie ?

Hejka mam taki problem .

Poznalam chlopaka, mamy ze soba kontakt jakies 3 tygodnie, dodam ze widzielismy sie tylko RAZ w tym czasie. Po pisaniu wydaje sie naprawde w porządku jednak zastanawia mnie to zachowania i zupelnie nie rozumiem o co mu chodzi.  Jest bardzo mily ciagle mamy ten kontakt ze soba w walentynki uslyszalam pytanie czy nie zostalabym jego walentynka i od tego czasu dosalam pare wiadomosci typu ze kocha mocno, i ciągle pisze ze jemu zalezy bedzie sie staral o mnie on chce byc ze mna na poważnie jemu nie chodzi o seks i mi to udowodni chce normalnego powaznego zwiazku .. a jednak jestt problem nie wpoeszy mu sie jakos zeby sie spotkac . Widzieliamy sie tylko raz i od tej pory cisza nie ma propozycji spotkan . Jak rozumiec jego zachowanie ??? Odbierac to jako forme zartu ? Gdzie on ciagle sie tego wypiera i twierdzi ze mu zalezy. Raz zwrocilam o to uwage bo nerwy mi puscily to uslyszalam ze jutro sie zobaczymy ale i tak nie bylo zadnego spotkania ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zrozumiec takie zachowanie ?

Jesteście nastolatkami?

3

rossanka napisał/a:

Jesteście nastolatkami?

Ja mam 18 a ona 24

4

Anonimowo17 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jesteście nastolatkami?

Ja mam 18 a ona 24

Aha,
Daj sobie spokój, to jest żartowniś.
Poszukaj sobie normalnego chłopaka.

5

3 tygodnie znajmości, koleś mówi, że "kocha bardzo" - a nawet dobrze Cię poznać nie miał czasu!. Ty to łykasz, jak pelikan - a nawet dobrze go poznać nie miałaś czasu!

Generalnie, on Ci nawija makaro na uszy. I może nawet chciałby coś z Tobą ukręcić - ale jest więcej niż oczywiste, że do jego słów i zapewnień powinnaś podchodzić zo najmniej ze szczyptą sceptycyzmu, bo gość ma tendencję do przesady i rzucania słów na wiatr. Może być niezłym materiałem na jakiś niezobowiązujący flirt, ale miłości po grób raczej wam nie wróżę.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zrozumiec takie zachowanie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024