co robic ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: co robic ??

witam, otóż byłem z dziewczyną około 4 miesiące, z czego 3 były naprawdę cudowne, ostatni miesiąc polegał głownie na dawaniu sobie czasu, kłótniach, rozstawaniu się i wracaniu, a jako powód usłyszałem, że ona nie wie czego chce, że chyba jej przeszło. rozstaliśmy sie ponad 2 tygodni juz tak oficjalnie, przez ten czas pisalismy kilka razy ze sobą,głównie to kończyło się kłótnią i obecnie nie jestesmy w dobrych relacjach.  otóż moje pytanie brzmi, wiem że to troche głupie ale naprawde tą dziewczyne kocham i chciałbym jakoś zwyczajnie odnowić kontakt, nwm może spotkać się tylko nie wiem jak to zrobić skoro Ona ma do mnie stosunek taki żeby się nie odzywal bo Ona chce świętego spokoju. jak myslicie ma to sens? w jaki sposob sprobowac kontakt odnowic??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co robic ??

Nie ma sensu
Dziękuję za uwagę
Powodzenia

3

Zdecydowanie nie ma sensu. Daj sobie czas ochłonąć, nie rozpamiętuj, nie karm się wspomnieniami z pierwszych 3 miesięcy - nie będziesz w sobie podsycał emocji, to za jakiś czas uczucia u Ciebie wygasną i temat zamknie się naturalnie.

4

Założyłeś już jeden wątek dotyczący tej relacji, a zgodnie z zasadami forum, problemy jednego związku opisujemy w jednym temacie.
Dlatego też ten wątek zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem forum, z naciskiem na punkt nr 4, oraz o kontynuowanie dyskusji w Twoim poprzednim temacie.
Dziękuję / IsaBella77

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024