Czuję się zaniedbana. Co zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czuję się zaniedbana. Co zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czuję się zaniedbana. Co zrobić?

Witam jestem tutaj nowa.
Mam 21 lat i mieszkam z chlopakiem i jego rodzicami , mam pewien problem z chlopakiem poniewaz nie ma on dla mnie zbyt wiele czasu jak przychodzi po pracy idzie sie myc jesc i kładzie sie spac nie rozmawiamy ze soba tak jak na poczatku naszego zwiazku czuje sie zaniedbana w pewien sposób przez niego , nie spędzamy juz razem czasu tak jak wczesniej.. Pomóżcie co zrobic ? co myśleć?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez katarina (2018-02-28 11:43:17)

Odp: Czuję się zaniedbana. Co zrobić?

Nikt za Ciebie decyzji nie podejmie.
Postaw sobie kilka pytań:
Czego oczekuję od zycia?
Co chcę osiągnąć, na co liczę, do czego chcę dojść?
Czy jestem w stanie żyć samodzielnie?
Czy ten chłopak to ten jedyny, wyśniony?
Czy tak ma wyglądac związek na resztę życia?
Jaka jest moja rola w życiu chłopaka?

Odpowiedzi na powyższe pytania może Ci ułatwią decyzję co dalej ze swoim życiem powinnaś zrobić.

3

No tak jak zwykle skupiać się na swoich emocjach i uczuciach. smile
Zapytałaś go dlaczego i czym taki ciągle przemęczony? Może coś sobie ubzdurał, że musicie się dorobić za wszelką cenę w rok? Może taki zmęczony, bo kogoś ma na boku i na was dwie nie wyrabia. Coś przeczuwasz, coś jest a tego nie dostrzegasz? No nie jest to normalne, że chłop 21 przychodzi z roboty, myje się i idzie spać Cosik tu nie teges.

4

A Ty masz jakąś prace, zajecie w ciagu dnia?  Czy moze tak jest ze caly dzien na niego czekasz, to moze poglebiac twoje odczucia, warto sie czyms zajac. Przede wszystkim z nim o tym porozmawiaj o tym jak sie z tym czujesz itd. Sprobojcie siebie na wzajem zrozumiec i gdzie lezy problem.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czuję się zaniedbana. Co zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024