Powrót do byłego, czy tylko koleżeństwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powrót do byłego, czy tylko koleżeństwo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Powrót do byłego, czy tylko koleżeństwo

Ostatnio odezwał się do mnie mój były, byliśmy ze sobą jakiś rok temu. Niedawno o nim myślałam a on się niespodziewanie odezwał pytając co u mnie, zaczął coś przebąkiwać,ze u niego coś nie bardzo. Teraz padła propozycja spotkania, wiem, że on w między czasie był z inną, ja też próbowałam innych związków. Nie wiem co zrobić czy spotkać się czy nie, jak dla mnie on mógłby być kolegą, nie chciałabym do niego wracać, a boje się, że to spotkanie przywoła dawne chwile... Jak myślicie, czy można być z byłym przyjaciółmi/ w koleżeństwie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powrót do byłego, czy tylko koleżeństwo
00Kamilka00 napisał/a:

Jak myślicie, czy można być z byłym przyjaciółmi/ w koleżeństwie?

Po co?

3

Niby można, ale...

Patrz post wyżej wink

4

Czemu się rozstaliście wtedy rok temu? Jeśli do siebie nie pasowaliście, kłóciliście się, mieliście inne poglądy na związek itp to nic się nie zmieniło - nadal do siebie nie pasujecie. Jeśli była zdrada - to będzie kolejna.  Jeśli ktoś kogoś zostawił dla innej osoby - czemu by się to miało nie powtórzyć?
Generalnie różnie może być. Możecie się zejść i zostać ze sobą do końca życia. Ale najprawdopodobniej przeżyjecie swój miesiąc miodowy, gdzie będzie szał, a potem wszystko wróci to co było złe.

5

00Kamilka00 napisał/a:

Jak myślicie, czy można być z byłym przyjaciółmi/ w koleżeństwie?

Można, ale tylko jeśli uczucie wypaliło się całkowicie po obu stronach.

Czy w tej konkretnej sytuacji tak jest? Ty nie chcesz wracać, a on?
Odezwał się po roku, coś w jego życiu się nie układa, jego potrzeba spotkania jest najpewniej potrzebą emocjonalną.

6

Szuka pocieszenia na chwilę. Ex zawsze wracają bo im łatwiej nawiązać kontakt z kimś z kim byli. Nie wierzę, w koleżeństwa z byłymi chyba że tak jak ktoś napisał wyżej "uczucie wypaliło się u obu stron". Widać, że nie jest Ci on obojętny więc nie powinnaś się z nim widzieć. Zamknij ten epizod i nie spotykaj się, bo gwarantuje Ci, że będziesz miała powtórkę z rozrywki, a wskazuje na to, że już się przejmujesz tym i analizujesz to wszystko. Odpuść.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powrót do byłego, czy tylko koleżeństwo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024