Czuję się źle - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czuję się źle

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez luki-0000 (2018-02-11 19:17:23)

Temat: Czuję się źle

Cześć. Muszę się Wam wyżalić, bo mam ogromny (jak dla mnie) problem. Półtora miesiąca temu rozstałem się z dziewczyną (mamy po 24 lata). Ona rok temu zakończyła, z powodu zdrady, swój 3-letni związek,
ja natomiast w ogóle w czymś takim nie byłem. Ale do rzeczy. Poznaliśmy się przez internet, po krótkiej rozmowie postanowiliśmy się spotkać, poznać. Pierwsze spotkanie wypadło okej, chociaż ona była pewna, że się nie odezwę,
a celowo poczekałem dwa dni z kontaktem. I tak zaczęliśmy pisać o wszystkim, półtora tygodnia później kolejne spotkanie, już nieco "poważniejsze", bo zakończone krótkim pocałunkiem. Ona w siódmym niebie, ja też i tak się zaczęło spotykanie, aż na 4 spotkaniu wylądowaliśmy w łóżku. Ona tego chciała, ja też, ale był to mój pierwszy raz i dobrze wiedziała, że chcę go przeżyć z osobą godną uwagi.
Od tamtej pory w sumie weszliśmy w związek i byliśmy w nim pięć miesięcy. Było mega, zarówno w sferze seksualnej, jak i towarzyskiej. Przyszedł taki moment, że stwierdziła, że jednak nie pasujemy do siebie, chociaż czuje do mnie mega dużo i mnie kocha. Napisałem jej, że jeśli kocha, to nie odejdzie, w przeciwnym razie nigdy mnie nie kochała. Co odpisała? "to nie wiem najwyżej co to znaczy kochać". Byłem w takich nerwach, że zaczęła się kłótnia i tak to skończyła przez telefon. Dzień później zablokowałem ją na fejsie, pokasowałem wszystko, tylko co z tego, skoro ciągle o niej myślę... Od tamtej pory cisza z jej strony, może jej tak dobrze beze mnie? Nie chcę jej powrotu, chciałbym tylko znać prawdę, czy naprawdę chciała wolności, czy ma kogoś innego, więc podgląduję ją z innego konta na fb, jednak póki co, wstawia foty tylko dla znajomych.

Mimo wszystko czuję, że będę sam, już nie spotkam żadnej kobiety, z którą będę czuł się tak cudownie, jak z nią. Że zaufam tak, jak jej. Pierwsze spanie z kobietą, pierwszy seks, wszystko pierwsze... Moje życie jest teraz szare, nie mam w ogóle radości, chociaż mam pasję, ale przez nią nie sprawa mi to 100% satysfakcji. Kompletnie nie wiem co robić. Strasznie dokucza mi samotność, brak czułości, przytulenia zwłaszcza w te ponure dni.
Czuję się wykorzystany, oszukany...

Nie wiem, czy dobre miejsce na ten wątek, jak nie, to przepraszam. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czuję się źle

A jak inaczej chcesz się czuć kiedy zostałeś porzucony?
Wszystko co pierwsze ma swój niepowtarzalny urok ale pamietaj że to może zdarzyć się tylko raz. Skąd ta pewność że nie spotkasz już nikogo? Typowe myślenie po rozstaniu.
Jasne że spotkasz i co wieciej, prawdopodobnie będzie równie dobrze albo nawet lepiej bo inaczej w ogóle byś się w to nie pakował. Tak to w życiu jest, przewijają się przez nie różne osoby, zbierasz doświadczenia, wiesz co lubisz, wiesz czego byś nie chciał. Ludzie nie zawsze dobierają się idealnie w pary. Każdy ma do swoich wyborów. Piszesz ze chciałabyś poznać prawdę, ok być może topomogły ci zamknąć ten rozdział ale czasem jest to niemozliwe. A jeśli coś jest  niemożliwe to nie warto poświęcać temu uwagi a trzeba sie po prostu z tym pogodzić.
Poświęć się temu co sprawia Ci radość, bo wkrótce znów zachce ci się żyć pełnia życia. Taka kolej rzeczy smile

3

Odp: Czuję się źle

Z dużym prawdopodobieństwem byłeś dla niej klinem. Kimś by zapomniała o tamtym 3-letnim związku. Pomogło i nie jesteś już potrzebny.
Nie piszesz ile masz lat. Ale ile byś nie miał to nie należy się załamywać. Nie raz i nie dwa trafisz na jakąś idiotkę i manipulantkę, ale finalnie znajdziesz szczęście. Czemu miałoby być inaczej? Bo jedna laska Cię wystawiła? Aaaaaaj weź big_smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czuję się źle

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024