Czy mój facet na siłe chce abym była o niego zazdrosna? Kompleksy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy mój facet na siłe chce abym była o niego zazdrosna? Kompleksy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez zmartwion@ (2018-02-02 18:52:33)

Temat: Czy mój facet na siłe chce abym była o niego zazdrosna? Kompleksy?

Hej. Chciałabym abyście „rozgryźli” trochę mojego faceta, ponieważ nie wiem co myśleć o tej sytuacji/ach.

Jesteśmy ze sobą dopiero 4 miesiące. Mamy po 25 lat. Mój facet na samym początku znajomosci sprawił wrażenie osoby pewnej siebie, prawił mi dużo komplementów, był mną zachwycony. Miał swoje zdanie i widać ze twardo stąpał po ziemi. Natomiast teraz już nie jestem wcale taka wyjątkowa. Dodam ze on wcześniej nigdy nie byl w związku, co przemilczałam, bo chłopak jest niczego sobie i było dla mnie to dziwne. Teraz nie jest już tak pewny siebie, twiedzi ze on się bardziej stara ode mnie, ze czuje się czasem niezauważony, co moim zdaniem jest bzdurą.

Ostatnio zauważyłam ze przy mnie bardzo dużo mówi o innych kobietach, opowiada np ze jego koleżanka wstawia bardzo ładne zdjęcia na portalu społecznościowym. Zaczął opowiadać to w momencie kiedy temat rozmowy był zupełnie inny. Widzę ze przy mnie czasami patrzy się na jakaś kobietę. Komentuje. Raz uśmiechnął się do kasjerki w sklepie. Automatycznie patrzy wtedy na moja minę.
Niedawno poszedł ze swoim przyjacielem (ma bardzo mało znajomych, prawie wcale) na piwo. Ten kolega opowiadał mi ze tam tez były atrakcyjne dziewczyny i on nawet na żadna nie spojrzał. Uświadomiło mnie to, ze on to wszystko robi przy mnie i ten jego kolega powiedział, ze może celowo chce abym była zazdrosna.

Co myślicie? Czy on jest zakompleksiony? Nie wiem jak mam się zachowywać w takich sytuacjach...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mój facet na siłe chce abym była o niego zazdrosna? Kompleksy?

Ignoruj to, wtedy mu się znudzi wink

3

Powiedz mu, że nie bawią Cię takie gierki. Jeśli coś z tym nie zrobi kopniesz go w tyłek.

4

Miałem podobnie ,z tym że ja o byłych nieraz opowiadałem .Dopiero jak sobie uświadomiłem że może to robie by wzbudzić zazdrość ,a na dodatek ranie tym dziewczynę ,to w końcu się przymknąłem smile

5

Jego zachowanie jest niedojrzałe, żeby nie napisać dziecinne i rzeczywiście może wynikać z niskiego poczucia własnej wartości. Moim zdaniem powinnaś wprost powiedzieć, że w takich sytuacjach nie czujesz się komfortowo, a on, wbrew temu co zapewne chce osiągnąć, nie zyskuje, ale traci w Twoich oczach. Być może dotrze do niego, że sam sobie w ten sposób szkodzi, a zdemaskowany przestanie bawić się w te swoje gierki.

6

Nie zakładajmy od razu,że to co on robi jest robione w złej intencji. Może chłopak czuje,że coś się zmieniło,pali mu się grunt pod nogami bo obawia się,że związek się rozpadnie i stosuje takie gierki. Oczywiście nic to dobrego i potrzebnego. Ale jeśli oprócz tych sytuacji nie ma mu nic do zarzucenia to warto zrozumieć go. Pogadaj z nim,na spokojnie,konkretnie, powiedz co czujesz,poznaj jego uczucia, dlaczego czuje się niezauważany. Dla Ciebie to bzdura,a może on ma jakiś powód ku temu. Spróbuj go zrozumieć,wypracujcie jakiś kompromis.
Związek opiera się na rozmowie i kompromisach,jeśli teraz to Wam nie wyjdzie to i związek z czasem się rozpadnie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy mój facet na siłe chce abym była o niego zazdrosna? Kompleksy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024