Zerwał,ze mną po 7 miesiącach bo, uznał że lubię się kłócić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zerwał,ze mną po 7 miesiącach bo, uznał że lubię się kłócić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zerwał,ze mną po 7 miesiącach bo, uznał że lubię się kłócić

Było pięknie poznaliśmy się przez internet dodałam post ,że będzie koncert zespołu w moim mieście. Napisał z prośbą o podanie konkretnych informacji,a po paru dniach chciał się spotkać. Było cudownie , mówił że pierwszy raz czuł coś takiego silnego kiedy przytulił się do mnie . Był kochany po mimo 40 km. spotykaliśmy się dwa razy w tygodniu, w roku szkolnym co tydzień. Był tym idealnym z wyglądu,a potem okazało się, że i z charakteru kiedy, się pokłóciliśmy on mnie szybko przepraszał parę razy przyjechał z kwiatami itp. Mieliśmy na siebie dość nie typowe przezwiska nie tak jak większość par typu kotku,misiu itp. Zaczęło się psuć w grudniu nie mógł przyjechać ponieważ, miał mecze zrozumiałam to no przecież to nie powód do kłótni był dobry i go wybrali to niech gra smile . W styczniu mocno się pokłóciliśmy,ale było okej pogodziliśmy się przyjechał na sylwestra powiedział,że nie chce mnie stracić ,że nie zerwie ze mną bo, zbyt mocno mnie kocha i że to ja nauczyłam go kochać bardzo mnie to ucieszyło sad płakaliśmy,że nie chcemy siebie stracić. Długo było dobrze potem, on napisał,że mu smutno nie wiedziałam o co chodzi,a więc zapytałam nie napisał dlaczego hmm ale raptownie napisał,że dobrze,że ma się do kogo przytulać ,a ja do kogo a on zgadnij,a on skoro miałem tyle koleżanek  ... to mogę przytulać się tylko do jednej osoby ,a ja co ? a on wysłał zdjęcie z psem . Wiedział że denerwuje mnie jak pisał coś o koleżankach (między innymi dlatego były sprzeczki,ale wiem że nikogo nie miał jestem pewna bo, całował mnie przy nich itp) nie chciałam się z nim kłócić tylko zapytać czemu to napisał,a on znowu uznał to za atak, potem zaczął przepraszać itp, miałam przerwę techniczną na fb i nie pisałam do niego on napisał,że ok,a zaraz dodał że a może mnie olewasz ?  (tak mu pisałam jak nie raz długo nie odpisywał) . Było dużo nie porozumień za dużo,aby tutaj to wszystko opisać , ale stwierdził,że mam do niego nigdy już nie pisać . Był to mój pierwszy chłopak i bardzo go, kocham dużo mu pomogłam itp . Bardzo cierpię po zerwaniu dużo nie przespanych nocy , jeszcze chiałam się z nim spotkać w dniu zerwania ale on napisał że nie będzie tracił pieniędzy na przyjazd sad zabolało mnie to . On twierdzi,że miałam do niego bezsensowne kłótnie,że to ja powinnam się zmienić nie on. Ja mam 18 lat,a on 19 . Wiem ,że powinnam dokładniej opisać problem ale nie mam siły tyle pisać ehh

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwał,ze mną po 7 miesiącach bo, uznał że lubię się kłócić

Albo jest niedojrzały emocjonalnie albo szukał pretekstu tak długo aż znalazł. Ja bym starał się zapomnieć o tym związku bo z tego już nie będzie nic.

3

Mogło tak być, że kogoś poznał. Ale Autorka sama przyznaje, że ma problemy z kontrolowaniem własnej zazdrości. Nie można krzyczeć i obwiniać za najgorsze, gdy się wie, że nic się złego nie działo. Każdy związek musi mieć dobry fundament, a jest nim zaufanie. Nikt nie lubi się ciągle tłumaczyć z czegoś czego nie zrobił.

4

Nie ma sensu tu opisywać w procentach kto na ile się przyczynił do rozstania,ale obie strony się do tego w jakimś stopniu przyczyniły.
Uczycie się tak naprawdę dopiero tworzenia związku i niestety tak to czasem bywa,że związki się rozpadają.
Daj sobie czas,odchoruj to,wyciągnij wnioski. Tak się buduje doświadczenie,które może w przyszłości doprowadzić do zbudowania szczęśliwego związku. Teraz jest czas na ochłonięcie, nie ma co przyspieszać tego etapu,ale nie można też z góry zakładać,że już nigdy nie będziesz szczęśliwa.

balin napisał/a:

Mogło tak być, że kogoś poznał. Ale Autorka sama przyznaje, że ma problemy z kontrolowaniem własnej zazdrości. Nie można krzyczeć i obwiniać za najgorsze, gdy się wie, że nic się złego nie działo. Każdy związek musi mieć dobry fundament, a jest nim zaufanie. Nikt nie lubi się ciągle tłumaczyć z czegoś czego nie zrobił.

Po dość krótkim czasie, przestałam się czepiać jego koleżanek, udowodnił mi że jestem tą jedyną po przez zachowanie,a teraz tak się potoczyło.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zerwał,ze mną po 7 miesiącach bo, uznał że lubię się kłócić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024