Witajcie . Mam 46 lat , ale jestem dosyć młodą ciałem i duchem osobą . Poszukuję przyjaciółki , najlepiej takiej prawdziwej , której można ze wszystkiego się zwierzyć , która wysłucha i pocieszy . Dla której będę ważna i ona dla mnie . Jestem z Warszawy .
Witam
Witaj
Witaj.
Witaj,
Ja prawie w twoim wieku, ale miasto inne
Cześć, ja młodsza, ale czuję się na dużo starszą od Ciebie, z innego miasta ale dość często bywam w Wawie. Pozdrowionka
Witaj,trochę młodsza,ale lubię pogaduchy,jestem ze Skierniewic.
Witaj, ja również jestem nieco młodsza ale tak samo jak Tobie brak mi bratniej duszy. Kogoś komu można powiedzieć wszystko bez stresu
Cześć.
Mam na imię Eliza. W czerwcu obchodzę 40 - tkę. Jestem z Warszawy i chętnie porozmawiam z Tobą. Ja również znalazłam się na rozdrożu, mam sporo problemów których nie potrafię ogarnąć. Staram się ale sił już mi brak. Jeśli masz ochotę porozmawiać to pisz śmiało :-). Może we dwie lub więcej jakoś zaradzimy tym naszym rozterkom, może będzie łatwiej z pomocą bratniej duszy :-)
Miłego dnia Ci życzę :-)
Cześć dziewczyny :-)
Mam na imię Eliza i jestem z Warszawy. Jestem tu nowa, może macie ochotę porozmawiać ? Problemy zaczęły mnie przerastać, jeśli ktoś znalazł się w trudnej sytuacji to ja również postaram się dać trochę ciepła i i możliwości do wypłakania :-)
Cześć!
Jestem Monika
co prawda mam 25 lat, ale chętnie wysłucham
doradzę oraz wesprę.. Oczywiście za wzajemnosć!
Buziaki : *