Cześć, bardzo Was proszę powiedzcie mi co zrobiłem źle. Prawie roku temu poznałem dziewczynę Dorotę. Oczywiście zaczęliśmy się spotkać i po chyba 3 mc. ona jak i ja zaczęliśmy ze sobą być. Ona bardziej przejawiała chęć bycia ze mną. Robiłem wszystko ponieważ byłem zakochany. Kwiaty , opiekowałem się nią , rozmawiałem z nią normalnie, zero kłótni,ponieważ choruje na omdlenia wazowagalne. Nawet starałem się dla niej o wizytę u mojej proomotorki. Pani profesor z kardiologii. Mówiła, że jestem najlepszym chłopakiem. Że chce ze mną spędzić resztę życia. Nagle po 5 tygodniach zrywa przez sms. Nie podając przyczyny . Wysłałem wiadomość chyba tylko 3 pytając czy coś zrobiłem itp. Po 3 wiadomościach w odstępie 2 tygodni dostałem wiadomość , że poda mnie na policję za nękanie,że nie chce mnie znać, napisane dużo gorzej mam na myśli z kompletnym brakiem empatii. Jakby to była zabawa. Później dowiedziałem się, że mnie w wielu sprawach kłamała. Ale podobno bardzo przeżyła nasze rozstanie.. 6 mc później odezwa się pisząc a raczej śmiejąc się że jak to nie żałuje że ze mną była . Jaki to nie był błąd. I cytuje na moje pytanie czy bawi ją robienie komuś krzywdy. Napisz coś jeszcze bo to co piszesz jest dla mnie jak jeden wielki kawał .:D To jest ta niedojrzałość emocjonalna ? Tak się zachowują ludzie którzy nie dorośli ?
Minęło pół roku od waszego zerwania, a Ty zareagowałeś na jej prowokacyjną wiadomość? Po co? Chyba już Ci pokazała, na co ja stać. Dziewczyna najwyraźniej się nudzi i ją to bawi- wiesz taka gimbaza.
Jest niedojrzała i nie dorosła albo- piszę to bez ironii i złośliwości- ma ze sobą problemy.
co zrobiłem źle.
Pewnie nic.
Po prostu to nie ta/nie pasowaliście do siebie/ten typ tak ma/czy coś takiego. Tak jak nie dogadasz się z każdym, choćbyś stawał na uszach.
Cześć, bardzo Was proszę powiedzcie mi co zrobiłem źle.(...)
Po 3 wiadomościach w odstępie 2 tygodni dostałem wiadomość , że poda mnie na policję za nękanie (...)
6 mc później odezwa się pisząc a raczej śmiejąc się że jak to nie żałuje że ze mną była .
To zrobiłeś źle: po tym smsie od niej po 6 miesiącach powinieneś odpisać jej, że podasz ją na policję za nękanie.
Poza tym zachowywałeś się OK i dziękuj Bogu za to, że nie ożeniłeś się z tą wariatką. Miałbyś całe życie zmarnowane.
Kilka miesięcy temu założyłeś identyczny wątek, dlatego ten temat zostaje zamknięty, a Ciebie proszę o powrót do poprzedniego, zapoznanie się z naszym regulaminem (z naciskiem na punkt 4) i stosowanie do jego zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka