M?j facet okazal sie cpunem.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » M?j facet okazal sie cpunem....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: M?j facet okazal sie cpunem....

Witam. Postanowilam napisac na tym forum odnosnie mojego zwiazku bo wiem ze to moze mi duzo pomoc w podjeciu ostatecznej decyzji. Jestem w zwiazku 2 lata przez rok czasu moj partner naduzywal alkoholu postanowilam go zostawic 2 miesiace nie bylismy razem wiec wydzwanial prosil blagal ze juz przestal z alkoholem ze mnie bardzo kocha I nie chce mnie stracic wiec spotykalismy sie w dzien w dzien duzo spedzalismy ze soba czasu wiec zaznaczyl ze chce wszystko zaczac od nowa I zebym sie wprowadzila do niego wiec podjelam decyzje mowie wkoncu zrozumial. Wprowadzilam sie do niego on mieszka z babcia bo rodzice mu zmarli. Mieszkajac z nim po przyjsciu z pracy zauwazylam dziwne sytuacje a wrecz zastanawiajace byl nadpobudliwy, agresywny odizolowywal sie odemnie tlumaczac ze ma robote w domu spedzal czas kuchnia lazienka zeby nie byc blisko mnie naokraglo cos wierci stuka puka robi rzeczy wogole niepotrzebne do niczego zastanowilam sie nad jego zachowaniem wiec poszlam do niego sprawdzic to co zauwazylam SZOK oczy zacpane czarne jak diabel masakra powiedzialam mu czy cos cpal wyparl ze nie I odrazu AGRESJA...z dnia na dzien widzialqm jego czarne oczy podejrzewalam ze cpa...Mieszkam z nim 2 miesiace I widze dzien w dzien ze cpa nic sie nie odzywalam udawalam ze nie widze. Zadzwonilam do jego siostry powiedzialam jaka jest sytuacja ona zaznaczyla ze ona wie ze on cpa ale on jej nie chce sluchac I ja jestem jedyna osoba ktora moze mu pomoc wiec pomimo moich prob wszystko na nic. Cala jego wyplata idzie na narkotyki zaczal klamac I oszukiwac iz kilkakrotnie znalazlam go na kasynie. Ja bylam zawsze przeciwna jego towarzystwie a w szczegolnosci jego koledze ktory go wciagnal w to bagno dlatego wracajac z pracy do domu jego kolega szedl pijany I mnie zwyzywal od ku...jeb...wiec po powrocie mojego faceta opowiedzialam mu cala sytuacje jakich ma fajnych kolegow na 2 dzien spotkal swojego kolege I ponoc sie poklucili bo zaznaczyl ze nie zyczy sobie aby sie tak odnosil do jego kobiety a na 3 dzien nie uwierzylam sama byl sylwester do pol nocy spedzil ze mna ,a nowy rok spotkal swojego kolege ktory mnie tak ponizyl I poszli pic do komorki razem nawet mi zyczen na nowy rok nie zlozyl. Nie rozumiem jego postepowania czy te cpanie mu tak zjadlo mozg. Nie wiem co robic mam glowe pelna siostra jego mowi ze to jest w moich rekach zeby mu pomoc bo ja jestem jedyna osoba ktora on wyslucha bo mnie kocha... babka jego zebym sie nie wyprowadzala bo jeszcze bardziej on sie pograzy ale ona nie sadzi ze jej wnuk cpa..Jego babcia jest wierzaca dzien w dzien chodzi do kosciola I wmawia swoje madrosci jej wnuk jest porzadny a to ja jestem najgorsza bo ja nie chodze tak jak ona do kosciola chodzinnie...ja nie cpam nie pije ,pracuje...Mam glowe zapchana myslami nie potrafie podjac decyzji ostatecznie za duzo siedzi w mojej glowie. Prosze o wasze opinie a mam nadzieje ze mi to duzo pomoze stanac na nogi. Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: M?j facet okazal sie cpunem....

Ty sie zastanawiasz co ma z glowa partner a ja sie zastanawiam co masz z glowa Ty?  Jakis syndrom Matki Teresy? Bo siostra cpuna Ci powiedziala ze on moze wyjsc z tego tylko dzieki Tobie. Ahaaa...to Ty teraz odwiesisz swoje zycie i swoje potrzeby na kolek i bedziesz nianka cpuna i hazardzisty. Po co Ci to?  Masz niskie poczucie wartosci i nie wierzysz ze zalsugujesz na kogos lepszego? Czy przekonanie siostry faceta o Twej mocy sprawczej tak Ci podbudowalo ego ze dla tego poczucia chcesz sie meczyc i zyc w patologii.

3

Mysza3231 napisał/a:

siostra jego mowi ze to jest w moich rekach zeby mu pomoc bo ja jestem jedyna osoba ktora on wyslucha bo mnie kocha... babka jego zebym sie nie wyprowadzala bo jeszcze bardziej on sie pograzy .

To żeby wyszedł z ćpania jest w jego rękach, nie w Twoich.

Przecież go nie zwiążesz i siłą nie zatrzymasz.

4

Kto decyduję o Twoim szczęściu? Babcia i siostra chłopaka? Kto jest na najlepszej drodze do zmarnowania sobie życia?
No właśnie.

5

autorko, zrozumiałaś wszystkie odpowiedzi tutaj? smile mykaj!

6

Myszka ja bym się nie zastanawiał ani 1 sekundy. Zostaw go. Pamiętaj że narkomanem, alkoholikiem, hazardzistą zostaje się na całe zycie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » M?j facet okazal sie cpunem....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024