Wybaczenie zdrady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Wybaczenie zdrady

Dodaje post z konta koleżanki.

Mam problem jeśli chodzi o wybaczenie zdrady mojemu narzeczonemu. Jestem w 8 miesiącu ciąży, narzeczony wyjechał za granice odkąd dowiedział sie ze będziemy mieli dziecko które planowaliśmy zeby zarobić i odłożyć pieniądze. Przez pierwsze miesiące mojej ciąży nie układało sie miedzy nami. Owszem miałam wtedy kryzys ze nie damy rady obwiniałam go o wszystko miałam ciężka sytuacje psychiczną. Na początku mnie wspierał ale pózniej zrobił sie oschły i odkryłam ze wysyłał sobie nagie fotki z koleżanka. Zrobił to raz. Od razu mu o tym powiedziałam ze weszłam na jego konto i wszystko widzialam. Zerwalam z nim ale on bardzo prosił o druga szanse wrócił do polski na następny dzień i tak po kilku tygodniach przekonał mnie aby do siebie wrócić.
Układa nam sie niby dobrze, sprawdzam go ciagle ale nic nie znalazłam. Mieszka z bratem i jego żoną za granica wiec nie ma mowy o żadnych spotkaniach bo nawet pracują razem.
Ale mimo to ze jest kochany cudowny i czuje ze sie zmienił bardzo angażuje sie w zwiazek i dziecko mam czasami myśli ze go nienawidzę. Przypominam sobie ta sytuacje i go po prostu nienawidze. Jak mógł mi cos takiego zrobić. Sprawił ze prawie cała ciąże płakałam i byłam załamana orzez jego durne zachowania. Nie wiem czy mu wybaczyłam czy potrafie mu to wybaczyć i zapomnieć. Ale nie wyobrażam sobie życia bez niego dobtze nam razem dogadujemy sie. Jednak wydaje mi sie ze jest coraz gorzej i coraz cześciej mnie meczy ta sprawa. Ze skoro zrobił raz to zrobi to kolejny. Jeszcze wiedział ze będziemy mieli dziecko ze miałam problemy z utrzymaniem ciąży i słaba psychikę i jeszcze mi dowalił. Myślicie ze mi przejdzie ? Nie wiem co robić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wybaczenie zdrady

Cześć,
Rozmawiałaś z nim na temat tej Zdrady? Próbowałaś się dowiedzieć dlaczego ? Kim jest ta kobieta ? Skąd się znają ? Skąd wziął się pomysł na wysłanie jakieś lasce nagie fotki?

3

Tak rozmawiałam wielokrotnie. Powiedział ze miał wtedy rozniez ciężki okres i po prostu pogubił sie w tym wszystkim. Znają sie ze szkoły kiedyś kręcili i ona należy do łatwych takich na raz Wiec dlatego napisał i nie szukał niczego na poważnie na stałe. Ze sam nie wie po co to zrobił z głupoty chyba. Twierdzi ze nie wie co miał wtedy w głowie. Rozmawiałam tez z nią i powiedziała ze nie wiedziała ze jestem w ciąży i wysłała mu 3 zdj a pózniej od razu ją wszędzie zablokował napisała do niego z innego konta i od razu ją znowu zablokował.

4

Zgodnie z regulaminem udostępnianie konta osobom trzecim jest zabronione. Wątek zostaje zamknięty, a właścicielka konta, czyli Navy3, otrzymuje drugie ostrzeżenie - tym razem za złamanie 8 punktu regulaminu. Uprzedzam, że kolejnym razem nastąpi całkowita blokada konta.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024