Chyba znudziłam się mojemu chłopakowi.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chyba znudziłam się mojemu chłopakowi..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Chyba znudziłam się mojemu chłopakowi..

Witam. Kurcze, w sumie to przykre, że już kolejny post dotyczy mojego chłopaka... nie tak wyobrażałam sobie pierwszy, wyczekiwany zwiazek ale dobra przejdę do rzeczy..
Mój Ukochany zawsze powtarzał mi,że nie należy do osób towarszystkich, tzn.. nie lubi imprez, klubów, pubów.. ok zrozumiałam to.
Choć przyznam że kilka razy prosiłam go i namawiałam byśmy ze znajomymi wyszli do klubu, bo nigdy nie byłam i chciałam być fair i iść z nim,żeby nie był zazdrosny,że ktoś mógłby mnie tam zaczepiać...
No ale on mówił ciągle NIE, nie raz podnosił głos,że powinnam wiedziec ze jest domatorem, ze jego nie bawią jakies bary, puby, zycie studenckie..
Ok.. odpuściłam...
Ale dziwnym trafem od jakiegoś czasu ciągle słyszę ze on wychodzi ze znajomymi do pijalni, do barów, na miasto.. a dobrze wie ze ja siedze w domu bo mam wolne.. i nudzę się.
Na przykład dzisiaj, napisałam do niego w południe bo od rana sie nie odzywał a on do mnie ze teraz nie może pisać bo jedzie na piwo z kolegami.
Ok.
Pisałam do niego przed chwilą.. czy żyje.. bo się nie odzywa..
a on do mnie, że doszły koleżanki, że on nie wie o której wróci, że fajnie tam, że on nie może pisać i mam iść spać.
No serio? Co on odwala?
To jak ja chcę gdzieś wyjść to jest NIE.
A z nimi jest okej?
Powiedziałam mu to ostatnio, a on do mnie,że ja z koleżankami byłam kiedyś na piwie.
WOW, bo zaliczyłyśmy egzamin i poszłyśmy obok uczelni na jedno piwo po którym wracałam do domu przed 18...
Ostatnio oznajmił mi że chciałby isc ze znajomymi do klubu smile fajnie, co? powiedziałam mu, że on nie jest fair, że mi odmawia, że woli bawić sie z innymi a mnie dosłownie olewa.. bo my nawet jak sie spotykamy to przelotem... ja bardzo do niego ciągne, a on jakoś co raz mniej..
Ja nie wiem czy to ja przesadzam, czy co.. ale przykro mi, że jak ja np. mam gorszy dzień, stresy.. to on nie wpadnie na to,żeby mnie zabrać gdziekolwiek.. nawet na spacer...
nigdy mu się nie chce..
Miał przede mną duuuużo dziewczyn, nie wiem czy przesadzam ale zaczynam myśleć że się mu znudziłam.. i przestaję mu ufać, bo wiem co robił w przeszłości.
Bardzo go kocham.. ale bardzo zaczynam w niego wątpić..
nie wiem, ochrzańcie mnie jeśli mówię źle, albo doradźcie co ja mam robić...  ignorować te jego wyjścia i nadal nudzić się w domu, czy co..

+ zapomniałam dodać,że dzięki niemu straciłam kontakt z przyjaciółmi z LO, bo jego zaczęli wkurzać, zaczął mnie buntować, że są fałszywi itd..i  tym sposobem ja nawet nie mam komu sie wygadać, aż płakać się chce, moge wyżalić się jedynie Wam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chyba znudziłam się mojemu chłopakowi..

Kontynuuj choćby ten temat : http://www.netkobiety.pl/t109880.html

bo obecny zostanie zaraz zamknięty za łamanie regulaminu o niedublowaniu wątków.

3

Dziewczyno, chcesz wyjść, to wyjdź.
Naprawdę potrzebna Ci jego zgoda? On jest Twoim facetem czy właścicielem?

4

Co zrobić? Zająć się sobą. Zorganizować sobie fajnie czas gdy on się dobrze bawi. I też się dobrze bawić. Nie jęczec mu. Jak kocha to szybko się zreflektuje. A jak nic to nie da - to po co Ci Facet, który ma Cię gdzieś?
W obu wypadkach wygrywasz.

5

Esthere napisał/a:

Co zrobić? Zająć się sobą. Zorganizować sobie fajnie czas gdy on się dobrze bawi. I też się dobrze bawić. Nie jęczec mu. Jak kocha to szybko się zreflektuje. A jak nic to nie da - to po co Ci Facet, który ma Cię gdzieś?

On zawsze mi mówi, że jak dziewczyna bawi sie bez chłopaka to jest narażona na to że ktoś może ją zgwałcić, poderwać itd.. i mówi, że żadna porządna laska w nocy bez swojego faceta nie powinna wychodzić - nawet ze znajomymi.

Ale on może.. bo jest facetem i jego nie zgwałcą smile

6

BlondyCandy napisał/a:
Esthere napisał/a:

On zawsze mi mówi, że jak dziewczyna bawi sie bez chłopaka to jest narażona na to że ktoś może ją zgwałcić, poderwać itd.. i mówi, że żadna porządna laska w nocy bez swojego faceta nie powinna wychodzić - nawet ze znajomymi.

Ale on może.. bo jest facetem i jego nie zgwałcą smile

I dalej masz wątpliwości po takim jego rozumowaniu ... jaką podjąć decyzje ...

7

Blondy chciałam Ci pojechać, że masz rozkminę jak gimbaza, ale skasowałam treść. Zauważyłaś, że nie jesteście z tym fajfusikiem na równych prawach?
Mnie się wydaje,że z tego co napisałaś, wynika, że on Cię nie kocha tylko traktuje jak lalę, którą można sterować i mieć na zawołanie, kiedy on ma chęć. A już straszenie Cię gwałtem jest takie mega słabe, że się rzygać chce. To jak ojciec rydzyk straszy mohery Żydami, a one wierzą w wyssane z palca (czy z czegoś innego?) banialuki.
Za co Ty go w ogóle kochasz? I czy aby na pewno kochasz? Bo może po prostu tylko na niego lecisz, a to coś innego tongue

8

Chciałabym zwrócić uwagę, że zgodnie z zasadami, których znajomość i akceptację potwierdziłaś w chwili rejestracji, problemy dotyczące jednej relacji/jednego związku opisujemy w jednym wątku, tymczasem mamy zalew Twoich tematów, w których swój związek z tym samym chłopakiem rozkładasz na czynniki pierwsze. To nie tylko łamie zasady, ale też tworzy bałagan i utrudnia udzielenie odpowiedzi, bowiem wszystkie podane przez Ciebie informacje trzeba zbierać z różnych części forum. Temat zamykam, a Ciebie proszę o zapoznanie się z regulaminem (z naciskiem na punkt 4) i stosowanie do jego zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chyba znudziłam się mojemu chłopakowi..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024