Miedziana wkładka domaciczna. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Miedziana wkładka domaciczna.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Miedziana wkładka domaciczna.

Witam,
Mam do was pytanie. Czy któraś z was miała zakładaną miedziana wkładkę domaciczną? Przachodziłam zakrzepicę więc dla mnie to jedyna opcja i ją rozważam. W dodatku nie rodziłam naturalnie,jestem kilka lat po cesarce.  Jak wygląda okres z taką wkładka?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miedziana wkładka domaciczna.

Witam. Miedziana wkładka sprawdza się bardzo dobrze. Jedyny minus to wydłużone krwawienie. Na początku okres może być obfity. Przygotuj się jednak na to, że lekarz będzie cię namawiał na wkładkę z hormonami, bo za to im płacą. Bądź stanowcza. Pozdrawiam.

3

Ja też mam tą wkładkę, już od 8 lat.
Jedyny minus to dłuższy i bardziej obfity okres.

4

Dzięki za opinie. Lekarz nie będzie namawiac mnie na wkładkę hormonalna bo przechodziłam zakrzepicę i zaproponował miedziana. Swoją drogą wspaniały i godny polecenia lekarz z powołania ktory obchodzi się z pacjentka jak z jajkiem

5

Dzięki za opinie. Lekarz nie będzie namawiac mnie na wkładkę hormonalna bo przechodziłam zakrzepicę i zaproponował miedziana. Swoją drogą wspaniały i godny polecenia lekarz z powołania ktory obchodzi się z pacjentka jak z jajkiem

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Miedziana wkładka domaciczna.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024