Wkładka IUB Ballerine opinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Wkładka IUB Ballerine opinie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Wkładka IUB Ballerine opinie

Witam szukam opini na temat wkladki IUB Ballerine. Czy faktycznie po założenia  miesiaczki są bardziej obfite ? Jaka jest skuteczność i ogólnie czy ja polecacie? Obecnie od 3 lat mam Mirene ale chce ją wymienić ponieważ mam problem z hormonami, strasznie źle się czuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wkładka IUB Ballerine opinie

Cześć, mam tę wkładkę od ponad pol roku i ogólnie jestem bardzo zadowolona. Nie ma żadnego negatywnego wpływu na zdrowie moim zdaniem. Libido bez zmian. Waga bez zmian. Nastroje bez zmian. Niewyczuwalna zupełnie.
Jedyną wadą było to, ze pierwsza miesiączka po jej założeniu przypominała potop … ale każda kolejna coraz lepiej. Teraz są już takie jak przed założeniem wkładki.
Dodam jesZcze coś - ja nie wiem, na ile to miało wpływ, ale ja miałam okropną tendencję do grzybic pochwy (kandydoza). I po prostu to zniknęło. Ani jednej od kiedy mam wkładkę.
Ogólnie - bardzo polecam.

3

Odp: Wkładka IUB Ballerine opinie
niesztampowa napisał/a:

Dodam jesZcze coś - ja nie wiem, na ile to miało wpływ, ale ja miałam okropną tendencję do grzybic pochwy (kandydoza). I po prostu to zniknęło. Ani jednej od kiedy mam wkładkę.
Ogólnie - bardzo polecam.

A to w sumie dziwne, ja czytałam że przez wkładki właśnie się nasilają te grzybice.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Wkładka IUB Ballerine opinie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024