Zraniona Dziewczyna , Wielka huśtawka nastroi i jeden wielki bałagan - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zraniona Dziewczyna , Wielka huśtawka nastroi i jeden wielki bałagan

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Zraniona Dziewczyna , Wielka huśtawka nastroi i jeden wielki bałagan

Witam Drogie i Miłe Panie , zacznę od Tego że poznałem dziewczynę na portalu randkowym , Ja mam 23 lata ona 18 (mocno zraniona przez ex )   nie przeszkadza nam różnica wieku więc zaczeliśmy z Sobą pisać  okazało się że mamy część podobnych zainteresowań , spojrzeń na świat itd , Szybko z portalu przeszliśmy na Fb po dwóch tygodniach się spotkaliśmy się dzień przed wigilią  , spotkanie było bardzo udane .  Te spotkanie jeszcze bardziej nas umocniło zaczeliśmy pisać intymniej , pisała ze chciała by się całować itd ale potrzebuje czasu,  zaprosiła Mnie do siebie na Sylwestra choć był daleko bo 800 km odemnie pojechałem z braku innych planów , dzień spędziliśmy miło na stoku , w drugiej części Dnia byliśmy na "rynku' gdzie nie okazywała jakiegoś zainteresowania więc bawiłem się z Nią jak z koleżanką .

Po połnocy poszlismy do auta i tam kłótnia że Jej nie pocałowałem , stanąłem na parkingu żeby to wszystko wyjaśnić po zaciętej dyskusji doszło między nami do pocałunku (później pisała że chciała żeby jeszcze dłużej trwał)

W poniedziałek wróciłem do domu , Napisała że jest beznadziejna bo nie widziała jaki jestem w porządku wobec niej itd . Przy tej dyskusji powiedziałem to że się W niej zakochałem , w odpowiedzi dostałem to że Ona się we Mnie nie zakochała ale potrzebuje dużo czułości i że po zbliżeniu może się we Mnie zakocha . Zdziwiło Mnie to i zapaliła Mi się czerwona lampka ale brnąłem dalej mimo tego szoku  co Jej napisałem zachowywała się fajnie do dziś , tak jak by Jej zależało  . Wczoraj cieszyła się że Jej rodzice którzy Mnie poznali polubili Mnie i że ona będzie jescze bardziej się starać się we Mnie zakochać .

Wszystko było super do dzisiejszego Wieczoru zaczęła pisać że nie wie czy tego chce  że Ma dni że chce związku i Dni że go Nie chce , że boi się kolejnego zranienia ,No to ja pisałem że pomału będziemy szli do przodu , małymi krokami a Ona na to  że Moje czułe słowa mają odwrotny skutek i że boi się że darzy jeszcze  uczuciem byłego (pierwsza miłość , motylki itd )  choć go nienawidzi  .
Trochę Mnie to uderzyło bo właśnie tak zakończył się mój poprzedni związek że odeszła z dnia na dzień do byłego , Napisałem Jej to a Ona się uniosła że Nigdzie nie napisała że do Niego wróci , że i tak nie może bo ma już Żonę i tym podobne , napisałem że ok że rozumiem choć trochę Mnie to ukuło bo znów podobna sytuacja . jako odpowiedz dostałem że "dziś wszystko Mnie kłuje " strzeliła focha i poszła spać .

Drogie Panie co mogę zrobić w Tej sytuacji ? Wiem że opis jest krótki ale no  Zależy Mi na Niej , Chciał bym pomóc jej się z tym uporać choć nie wiem co mam zrobić przy takiej nagłej zmianie z przyszłej dziewczyny na daleką koleżankę .
Zakochałem się w Niej , Nie chce odpuścić , Nie chce też jej ranić ale Jest w Niej niekiedy Tyle sprzeczności że nie wiem co mam zrobić hmm

Wszelkie rady i wyzywania mile widziane , z góry dzięki za pomoc smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Szkot (2018-01-06 09:53:14)

Odp: Zraniona Dziewczyna , Wielka huśtawka nastroi i jeden wielki bałagan

Z Twojej opowieści wynika obraz niezrównoważonej dziewczyny... a z moich doświadczeń lepiej się nie bawić w psychologa. Wątpię abyś się w niej zakochał po tak krótkim czasie, po prostu podoba Ci się i jakoś fascynuje, wzbudza ochotę do walki o nią... no i te emocje, raz mnie chce a za chwilę nie smile Taak, znam to, też kiedyś za takimi się uganiałem i nie za dobrze się to skończyło, dzisiaj wolę "nudny" i przewidywalny związek bez jeżdżenia TIRem po moich uczuciach smile no ale zrobisz jak zechcesz.

3

Myśle,ze Sama nie wie czego chce. Ma dopiero 18 lat i ciężko Jej podjąć decyzje . Ja proponuje trochę się wycofać żeby za mocno nie skopała Ci dupska swoim podejściem. Nabierz dystansu bo nie wiadomo co z tego będzie

4

Próbuje Się odsunąć ale Ciężko jest dla Mnie , No jest w Niej coś takiego że Chce się z nią przebywać , no Ma coś takiego w sobie . Rozumime że została zraniona i Chciał bym jakoś pomóc ale jeśli nie pozwoli sobie pomóc to i tak nic nie zrobię .

Co mówicie Nie odzywać się do Niej ? dać jej spokój i czas żeby przemyślała co napisała

5 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-01-06 11:01:06)

Barti1155 napisał/a:

Po połnocy poszlismy do auta i tam kłótnia że Jej nie pocałowałem ,

Poważnie? lol

Barti1155 napisał/a:

Przy Tobie to dziecko. Poszukaj kogoś innego.

6

Miłycham napisał/a:
Barti1155 napisał/a:

Po połnocy poszlismy do auta i tam kłótnia że Jej nie pocałowałem ,

Poważnie? lol

Barti1155 napisał/a:

Przy Tobie to dziecko. Poszukaj kogoś innego.

No poważnie może jako kłótnie to źle ująłem ale żal coś takiego , bo ona pisała tak na fb , to Jej tłumaczę że jak nie dawała żadnych znaków to po kiego ... miałem ją całować . No ale jakoś tak wyszło że się pocałowaliśmy

a może i jest młodsza ale no kurde ma coś takiego w sobie że ciągnie Mnie do niej

7

Taak, ja doskonale wiem co Cię do niej ciągnie smile Ładna jest, młodsza, no i emocjonalny rollercoaster, całus, rozgrzała Cię do czerwoności bo taka namiętna, chętna i dzika a nagle STOP! i męcz się smile

Jak poskaczesz koło niej to masz szansę na super seks, ale też nie mogę tego obiecać bo może sobie inną ofiarę znalazła w międzyczasie. W każdym bądź razie proponuję Ci abyś się zainteresował kobietami które interesują się Tobą i nie mają huśtawek i problemów emocjonalnych. To jest nudniejsze, zgoda, ale zdrowsze dla Ciebie, nawet jak coś nie wyjdzie to nie będziesz musiał po psychologach biegać i prosić o pomoc.

8

Szkot napisał/a:

Taak, ja doskonale wiem co Cię do niej ciągnie smile Ładna jest, młodsza, no i emocjonalny rollercoaster, całus, rozgrzała Cię do czerwoności bo taka namiętna, chętna i dzika a nagle STOP! i męcz się smile

Jak poskaczesz koło niej to masz szansę na super seks, ale też nie mogę tego obiecać bo może sobie inną ofiarę znalazła w międzyczasie. W każdym bądź razie proponuję Ci abyś się zainteresował kobietami które interesują się Tobą i nie mają huśtawek i problemów emocjonalnych. To jest nudniejsze, zgoda, ale zdrowsze dla Ciebie, nawet jak coś nie wyjdzie to nie będziesz musiał po psychologach biegać i prosić o pomoc.

Poskakać Mogę ale z dystansem bo coraz bardziej staram się go stworzyć , a to co Napisałeś no nie będę kłamał coś w tym jest wink a Byłem w związku gdzie dziewczyna była w moim wieku , może było nudno i wydawało się że jest ogarnięta a z Dnia na dzień poszła do byłego bez słowa pożegnania po prawie roku razem  , chyba że pożegnanie na  FB się liczy ? tongue  , to był Dla mnie szok , tutaj nie spodziewam się czarów podchodzę z ciekawości i dystansem już , nie powiem bo no rozgrzewa Mnie bo jest taka wiesz niezbadana , ciakaość itd no ale wszystko ma odpowiednią cenę wink

9

Barti1155 napisał/a:

bo ona pisała tak na fb , to Jej tłumaczę że jak nie dawała żadnych znaków to po kiego ... miałem ją całować

A jakich niby znaków oczekiwałeś - miała na czole sobie napisać albo przez megafon ogłosić?! Poznaliście się na portalu RANDKOWYM, ona pisała, że chce się całować, spędzacie razem sylwestra, a Ty stoisz jak kołek i czekasz na jakieś tajemne znaki. Ona rzeczywiście lawiruje i sobie pogrywa, ale Ty też wysyłasz sprzeczne sygnały - do fizycznej bliskości się nie garniesz, ale już po jednym spotkaniu twierdzisz, że się zakochałeś. Brakuje tu dystansu i spójnego przekazu. Jej chwiejna postawa już wyczerpuje limit niepewności w tej znajomości - przynajmniej Ty nie powinieneś zachowywać się jak ciamciaramcia, tylko jasno postawić sprawę: zależy Ci na niej, chcesz się z nią spotykać, poznawać, okazywać czułość, ale oczekujesz też zaangażowania z jej strony, bo inaczej ta znajomość nie ma sensu. Postaw sprawę jasno, jeśli ona dalej będzie grać i jęczeć, to przestań się odzywać.

10 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-01-06 16:01:17)

malydemon napisał/a:
Barti1155 napisał/a:

bo ona pisała tak na fb , to Jej tłumaczę że jak nie dawała żadnych znaków to po kiego ... miałem ją całować

A jakich niby znaków oczekiwałeś - miała na czole sobie napisać albo przez megafon ogłosić?! Poznaliście się na portalu RANDKOWYM, ona pisała, że chce się całować, spędzacie razem sylwestra, a Ty stoisz jak kołek i czekasz na jakieś tajemne znaki. Ona rzeczywiście lawiruje i sobie pogrywa, ale Ty też wysyłasz sprzeczne sygnały - do fizycznej bliskości się nie garniesz, ale już po jednym spotkaniu twierdzisz, że się zakochałeś. Brakuje tu dystansu i spójnego przekazu. Jej chwiejna postawa już wyczerpuje limit niepewności w tej znajomości - przynajmniej Ty nie powinieneś zachowywać się jak ciamciaramcia, tylko jasno postawić sprawę: zależy Ci na niej, chcesz się z nią spotykać, poznawać, okazywać czułość, ale oczekujesz też zaangażowania z jej strony, bo inaczej ta znajomość nie ma sensu. Postaw sprawę jasno, jeśli ona dalej będzie grać i jęczeć, to przestań się odzywać.

[.....] Bez komentarza.Nie wiesz z kim on ma do czynienia.Ale nie bierz tego do siebie.

@Barti to jest PROSTE.
Nie masz czego szukać.Dziewczyna jest rozchwiana, niedojrzała itp.I nadal 'zakochana' (uzależniona od niego de facto) w ex
Nie wierz w żadne ze słów.Pogrywa, bo TY jesteś NORMALNY.ZBYT LUDZKI jak na ten typ (co jest absolutnym plusem dla Ciebie.Serio).
Zrób sobie przysługę. RUN FORREST.Będzie pisać obiecywać itp.NIE WIERZ.
To Syreni śpiew.Nic nie ugrasz,nic nie wygrasz.To typ ktory musi być ponizany, pomiatany itp.I tak bedzie miała przez kilka lat albo i dłużej.
Ty jej nie uleczysz.Teraz jesteś plasterkiem, penisem na telefon, karmieniem ego.

Zrobisz jak uważasz - ale Szkot ma rację. Zakończ ,zniknij,zablokuj.Albo przestań ją traktować jak człowieka, i tylko z nią sypiaj.Tylko tyle jesteś w stanie od niej uzyskać.

11

Mały demon , słuchaj Jeśli próbuje się do Niej kilka razy przykleić objąć  że tak powiem i za każdym razem Ona w pewnym sensie ucieka , rozgląda się czy wyciąga telefon . To co innego miałem pomyśleć ? pisanie to jedno real to drugie , nie czułem tej bliskości z Jej strony ani żadnego zaangażowania . To po co miałem ją całować jak nie widziałem żadnego zainteresowania .

Prix dzięki pomału już to zrozumiałem , od rana zacząłem Ją olewać to zaczęła przepraszać , Czy przyjadę Na jej urodziny i Pójdziemy do jakiegoś klubu i ogólnie teraz grzeczna Dziewczynka . Ale olewam nie piszę jedyne co napisałem to Że nie wiem czy przyjadę i znów że dlaczego itd . Pojadę Do niej spróbuje pociupciać może się coś polepszy , może tego potrzebuje ?  i tyle związku z tego już nie widzę bo jest rzeczywiście za bardzo rochwiana psychicznie.

12 Ostatnio edytowany przez malydemon (2018-01-06 19:59:12)

Nie pisałeś wcześniej, że robiła uniki. Ale to nieistotne, bo wobec cudownej przemiany od "Zakochałem się w Niej , Nie chce odpuścić , Nie chce też jej ranić" w "spróbuję pociupciać" ta historyjka traci wiarygodność.

13

Barti1155 napisał/a:

Mały demon , słuchaj Jeśli próbuje się do Niej kilka razy przykleić objąć  że tak powiem i za każdym razem Ona w pewnym sensie ucieka , rozgląda się czy wyciąga telefon . To co innego miałem pomyśleć ? pisanie to jedno real to drugie , nie czułem tej bliskości z Jej strony ani żadnego zaangażowania . To po co miałem ją całować jak nie widziałem żadnego zainteresowania .

Prix dzięki pomału już to zrozumiałem , od rana zacząłem Ją olewać to zaczęła przepraszać , Czy przyjadę Na jej urodziny i Pójdziemy do jakiegoś klubu i ogólnie teraz grzeczna Dziewczynka . Ale olewam nie piszę jedyne co napisałem to Że nie wiem czy przyjadę i znów że dlaczego itd . Pojadę Do niej spróbuje pociupciać może się coś polepszy , może tego potrzebuje ? i tyle związku z tego już nie widzę bo jest rzeczywiście za bardzo rochwiana psychicznie.

Jej się polepszy?
To jest cel seksu z nią?
Wow... (sarkazm)

ustal jeden kurs  i powód, bo teraz to jak Cię dopadnie to jeszcze bardziej Cię wkręci.
Już jesteś rozchwiany w tym co chcesz...
Rób co tam chcesz.
Skończy się dramatem.

14

Zacznijmy od tego ze przestan pisac z duzej litery Ja Mnie itp. Duza litere stosuje sie kierujac slowa do kogos innego, chcac okazac szacunek lub piszac o zmarlych. A Ty w kazdym zdaniu piszac o sobie walisz wielka litere. Jakas mania wielkosci?
Druga sprawa to prosze Cie nie baw sie w milostki z 18latka bo w tym wieku ogolnie ma sie zwykle jeszcze siano w glowie a ta konkretna jest jeszcze dodatkowo rozchwiana emocjonalnie i rozkapryszona. Prawdopodobnie sama nie wie czego chce i wcale nie jest do Ciebie przekonana ale z braku innych opcji probuje sama siebie przekonac ze moze jak zadzieje sie to czy owo to sie zakocha. Nie zakocha, co wiecej moga wyniknac z tego jeszcze grube klopoty dla Ciebie bo przy jej zmiennosci nastrojow gotowa jeszcze oskarzyc Cie o wykorzystanie jej. Takze lepiej odpusc chyba ze jestes jakims desperatem co w sumie tez by sie zgadzalo biorac pod uwage fakt ze wyznales jej milosc widzac ja dwa razy w zyciu. Ogarnij sie chlopaku..

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zraniona Dziewczyna , Wielka huśtawka nastroi i jeden wielki bałagan

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024