nieprzystojniak napisał/a:Loto napisał/a:Pewnie jeszcze bardzoo mlodziutki jestes, niewiele wiesz o zyciu, co tak naprawde wazne itd
Ale nawet jakbys mial ladne cialo, mila twarz byl a la Adonis, a sposob bycia brzydki/brzydki charakter-wnetrze
to i tak zadna madra kobieta na Ciebie nie poleci, i bedziesz mial problemy z kobietami,
no moze jakas glupiutka bedzie sie zachwycala "cialem-wygladem..." ale nie licz na madra kobiete.
Niestety, nie jestem właśnie młody(35l.) i znam kobiety. Niejedno zdążyłem zaobserwować. Znasz choćby jednego przystojniaka, który jest sam?
Ja paskudnego wnętrza nie mam, ale sprawiam takie wrażenie (cichy nieprzyjemny głos, nieciekawy wygląd). Kobiety mają w dzisiejszych czasach wymagania, najogólnie można by rzec, że facet musi spełnić 3 warunki: przystojny, mieć pasje pociągajacą dobrze płatną prace, mieć gadane i umieć sie "sprzedać".
No mlodziutki nie jestes, po postach "problemie" myslalm ze 18-28 lat max, ale stary tez nie jestes 
Zbyt powierzchowny jestes, moze zadbaj bardziej o swoj rozwoj, pasje interesujaca osobowosc, jakims biznesie?
"Kobiety mają w dzisiejszych czasach wymagania, najogólnie można by rzec, że facet musi spełnić 3 warunki: przystojny, mieć pasje pociągajacą dobrze płatną prace, mieć gadane i umieć sie "sprzedać" "
Zgadza sie!
Ale po pierwsze to czy przystojny/ladny zalezy jaki ma Pani gust, zapewne wiesz ze sa rozne gusta?
Ludziom podobaja sie rozne kolory, rozne rasy psow, roze kwiaty...
Ostatnio szlam ze znajoma i pewien mezczyzna bardzo mi sie spodobal ewidentnie moj typ, sposob poruszania aura, natomiast moja znajoma stwierdzila ze NIE, on jest brzydki...
No ok, dla niej brzydki ale dla mnie NIE.
Po drugie facet bez pasji, bez jakiegos tam zainteresowania jest nadzwyczaj NUDNY.
Po trzecie
"dobrze platna prace" To zle ze kobieta chce zapewnic swoim dzieciom dobry byt? by jej i jej dziecku nie zabraklo niczego?
To naturalne ze chce silnego, zaradnego samca!
" mieć gadane i umieć sie "sprzedać" " Kobieta chce sie czuc bezpiecznie przy mezczyznie, to zle?
Wiem ze w necie powstaja nawet grupki "biadolenia na kobiety" ze kobiety to zle, ze chca Cie tylko wykorzystac, ze nie warto wchodzic w zwiazek itd
Ale taki Pan jakby sie blizej przyjrzec to sam jest chytrusem, egoistom, co chcialby jeszcze z kobiety skorzystac,
a sam nie ma zbytnio nic kobiecie do zaproponowania jako przyszlej matki jego dzieci, partnerki, i sie dziwi ze kobiety go zbywaja, odrzucaja, nie chca go...
A pozniej msci sie na kobietach, wysmiewa itd.
Bardzo niedojrzale podejscie masz do zycia.
Facet ktory ma slaba prace, zmienia czesto prace, nie chce zbytnio pracowac, taki facet oznacza=SLABOSC.
Zadna kobieta nie chce niezaradnego mezczyzny, a raczej BOI SIE ze nie bedzie w stanie zapewnic dobrego bytu kobiecie, dzieciom/rodzinie.
A Ty myslisz o robieniu klaty itp... Czlowieku 
Chcialbys byc z kobieta ktora byla by tylko piekna, a w srodku podstepna, falszywa, straszna egoistka, oschla ?
A co jesli pomimo pieknego wygladu, padnie Ci zdrowie?
Ostatnio czytalam ze Pani ma kochanego meza, ale Pan ma problem z Penisem/problemy z erekcja, ale pomimo tego jest z nim wspiera go, i to jest piekne.
Bo co ona teraz ma, a Pani lubi seks, a Teraz ma Seks kiepskiej jakosci ze wzgledu na problemy z Penisem/erekcja, ale jest z nim bo ceni, kocha w nim cos bardziej...