moja walka z alkoholizmem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » moja walka z alkoholizmem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: moja walka z alkoholizmem

witam was kochani bardzo prosze o porade... mam 29 lat na imie agnieszka pilam od 11 lat ,,, w weekendy wiadomo ostre imrezy pijackie czesto urywal mi sie film ..... w tygodniu dla odstresowania 6, 7 piwek dziennie ,,,,wszystko szlo piwo wodka wino .... az wstyd mi o tym mowic ,,, we wrzesniu tego roku przeszlam tzw zespol abstynencyjny mialam bardzo silne ataki paniki paniczny atak leku myslalam ze umre

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: moja walka z alkoholizmem

Czy jesteś pod opieką lekarza psychiatry? Jeżeli nie - powinnaś zgłosić się tam jak najszybciej.
A wstydzić się nie ma czego. Alkoholizm jest chorobą. Co prawda zależną od nas i na własne życzenie, ale do zaleczenia. Wszystko zależy tylko od Ciebie.

3

Odp: moja walka z alkoholizmem

Ze swojej strony proponuję, o ile jeszcze tego nie zrobiłaś, od razu zgłosić się do ośrodka leczenia uzależnień - tam otrzymasz fachową pomoc, wsparcie, tam spotkasz innych ludzi, którzy walczą z tym samym problemem. Zawsze łatwiej jest wśród osób, które naprawdę rozumieją co się z Tobą dzieje. 11 lat to prawie połowa Twojego życia, łatwo na pewno nie będzie, tym bardziej, że Ty w zasadzie nie znasz innego życia ani sposobu spędzania wolnego czasu, ale naprawdę masz jeszcze szansę na normalność, musisz tylko o siebie zawalczyć. Niemniej - tak jak zaznaczyła Bbasia - to jest Twoja decyzja i to od Ciebie zależy w jakim pójdziesz kierunku.

Napisz może coś więcej o sobie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » moja walka z alkoholizmem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024