Tekst związany z ciąża po to, żebym znowu do niej szedł i wgl ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Tekst związany z ciąża po to, żebym znowu do niej szedł i wgl ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Tekst związany z ciąża po to, żebym znowu do niej szedł i wgl ?

Ogólnie nie wiedziałem gdzie napisać o moim problemie. Przez pewien okres czasu "kręciłem" z dziewczyną. A teraz po kolei zanim przejdę do sedna. Spotykaliśmy się co weekend ( miała dziecko ) no i w sumie spędzaliśmy razem czas i trochę "balowaliśmy" nie dosłownie. Ogólnie w tygodniu w ciągu dnia mało pisała, na spotkaniach mało czułości czy jakichś miłych słów do mnie i wgl miała zachowanie trochę olewające w stosunku do mnie, a żeby u niej np. spędzić też czas to wymówki jakieś. Nie wytrzymałem zakończyłem, bo nie tego chciałem brakowało mi pewnych rzeczy i wgl. Nagle w niej się obudziła wielka miłość, że co ja jej robię no, że jestem jak każdy czyli świnia itd. Teksty typu " Ty debilu zakochałam się w Tobie" i takie tam. Cały czas 0 czułości, miłych rzeczy ja się starałem, a ona nic i nagle co ożyło ?? Nie wierzę. Teksty do mnie że co teraz masz wy...ne we mnie i "kochasz" się z kolejną kur.. i takie tam no dla mnie coś ma z głową i nie miałem do niej zaufania, bo kiedyś ładnie balowała i dużo kolegów miała po 30+, a ona 20. I w sumie w tej całej sprawie chodzi mi o jedno jej tekst na koniec, który dał mi tak do rozkminy. Niby mogła tym tylko, żebym nagle znowu chciał do niej lgnąć i wgl, ale i prawdą. "Mogłeś myśleć gdzie kończysz.. Z czasem może od ludzie się dowiesz o co mi chodziło.. Ja dam radę.. Ale Ciebie to będzie bolało do końca.. " - tak pech chciał że w życiu tego nie zrobiłem, ale w niej skończyłem. Co prawda wiem jaka była i że to specjalnie, ale jednak jest możliwe. Dała mi rozkminę niezłą i szczerze jedyne co bym żałował to, ze akurat w niej. Co myślicie o tym ? Wierzyć ? Czy nie ?

W życiu bym do niej nie wrócił i jedynie co mógłbym żałować, że w niej akurat skończyłem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tekst związany z ciąża po to, żebym znowu do niej szedł i wgl ?
bizomi napisał/a:

Ogólnie nie wiedziałem gdzie napisać o moim problemie. Przez pewien okres czasu "kręciłem" z dziewczyną. A teraz po kolei zanim przejdę do sedna. Spotykaliśmy się co weekend ( miała dziecko ) no i w sumie spędzaliśmy razem czas i trochę "balowaliśmy" nie dosłownie. Ogólnie w tygodniu w ciągu dnia mało pisała, na spotkaniach mało czułości czy jakichś miłych słów do mnie i wgl miała zachowanie trochę olewające w stosunku do mnie, a żeby u niej np. spędzić też czas to wymówki jakieś. Nie wytrzymałem zakończyłem, bo nie tego chciałem brakowało mi pewnych rzeczy i wgl. Nagle w niej się obudziła wielka miłość, że co ja jej robię no, że jestem jak każdy czyli świnia itd. Teksty typu " Ty debilu zakochałam się w Tobie" i takie tam. Cały czas 0 czułości, miłych rzeczy ja się starałem, a ona nic i nagle co ożyło ?? Nie wierzę. Teksty do mnie że co teraz masz wy...ne we mnie i "kochasz" się z kolejną kur.. i takie tam no dla mnie coś ma z głową i nie miałem do niej zaufania, bo kiedyś ładnie balowała i dużo kolegów miała po 30+, a ona 20. I w sumie w tej całej sprawie chodzi mi o jedno jej tekst na koniec, który dał mi tak do rozkminy. Niby mogła tym tylko, żebym nagle znowu chciał do niej lgnąć i wgl, ale i prawdą. "Mogłeś myśleć gdzie kończysz.. Z czasem może od ludzie się dowiesz o co mi chodziło.. Ja dam radę.. Ale Ciebie to będzie bolało do końca.. " - tak pech chciał że w życiu tego nie zrobiłem, ale w niej skończyłem. Co prawda wiem jaka była i że to specjalnie, ale jednak jest możliwe. Dała mi rozkminę niezłą i szczerze jedyne co bym żałował to, ze akurat w niej. Co myślicie o tym ? Wierzyć ? Czy nie ?

W życiu bym do niej nie wrócił i jedynie co mógłbym żałować, że w niej akurat skończyłem.

Ciężko zrozumieć co napisałeś.
Spotykałeś się z dziewczyną,choć jesteś nie gotowy na dziecko uprawiałeś z nią seks bez zabezpieczenia,a teraz ona zamiast powiedzieć wprost,że jest w ciąży robi insynuację,żebyś się domyślił?

Po co cały czas tak podkreślasz te "skończyłem w niej"?

3

Krótko mówiąc, obawiasz się, że zapłodniłeś rozrywkową, dość wulgarna pannę, z którą nie wiążesz przyszłości.
Cóż, nie pozostaje Ci nic innego, jak czekać, aż cokolwiek się wyjaśni. Jeżeli ona faktycznie jest w ciąży, to możesz poprosić ja o jakiś dowód np. usg, chociaż dopóki nie urodzi, czy ciąża nie będzie widoczna i tak nie będziesz miał pewności, czy to jej usg, a nie pożyczone, lub z jej pierwszej ciąży.
Jeśli urodzi, to będziesz musial ponieść konsekwencje, czyli ustalić ojcostwo (jesli to Ty będziesz ojcem), płacic alimenty i uczestniczyć w życiu dziecka.
Takie są efekty bzykania bez zabezpieczenia, zwłaszcza osoby, której dobrze nie znasz.

4

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku - posiadając więcej danych zgromadzonych w jednym miejscu, łatwiej jest udzielić odpowiedzi. Z tego samego powodu ten temat zamykam, Ciebie proszę o kontynuacje poprzedniego, zapoznanie się z naszym regulaminem (z naciskiem na punkt 4) i stosowanie do jego zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Tekst związany z ciąża po to, żebym znowu do niej szedł i wgl ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024