Ciężki zwiazek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Ciężki zwiazek

Witam chciałbym się poradzić na temat tego co mogę zrobić żeby moja kobieta znowu zaczęła za mną tęsknić i okazywać mi uczucia jak dawniej

Jestem z dziewczyną jakiś czas, na początku było jak w bajce, jednak całe wakacje powtarzała mi że w roku akademickim będzie miała tego czasu dla mnie mało bo ma ciężkie studia i żebym zrozumiał,. Zaczął się nowy rok akademicki no i rzeczywiście tego czasu było mało, jednak na początku było okej, z czasem zaczęło mi przeszkadzac to że się widujemy na weekendy, zacząłem być zazdrosny, narzucać się, prosić o spotkanie no i trach moja dziewczyna pomimo tego ze mnie Kocha i chce ze mną być to powiedziała mi że zniszczyłem okazywanie uczuć u niej i że czasem nie czuje się jakby była w związku, pomóżcie co mogę zrobić żeby zaczęła tęsknić i żeby znowu otworzyła się na uczucia

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciężki zwiazek

Jeżeli nie pasuje Ci ilość spędzanego razem czasu to musisz po prostu odpuścić ten związek. Jeżeli Twoja dziewczyna ma ciężkie studia to wymagają one sporego poświęcenia i zaangażowania z jej strony. Na pewno ma tam dużo stresów a Ty swoimi pretensjami i zazdrością jej jeszcze dokładasz. Zrozum, że ona na pewno poświęca Ci tyle swojego czasu ile tylko może i jeżeli Ty jej robisz jazdy to ona ma poczucie, że nie doceniasz tego, co ona Ci daje. To bardzo przykre, kiedy robisz co możesz, starasz się ogarnąć kilka rzeczy na raz a druga osoba ciągle robi Ci wyrzuty i dla niej to ciągle za mało.

Ale rozumiem, że możesz mieć inne oczekiwania co do związku niż ona i się nie dogadacie. Ona nie rzuci studiów tylko dlatego, żeby spędzać z Tobą więcej czasu więc zastanów się czy na dłuższą metę Cię to będzie satysfakcjonować.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024