Moje spotkania z internetu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Moje spotkania z internetu

Cześć smile

Założyłam tutaj konto, bo poszukuję porady albo spojrzenia obcych osób. Może ktoś mi podpowie co robię nie tak.
Mieszkam w małym mieście i postanowiłam poznać kogoś przez internet. Nie jest to poszukiwanie desperackie, ale raczej nastawiam się na poznanie nowych osób niż na szukanie miłości. Spotkałam się kilka razy i w sumie za każdym razem ten sam scenariusz.

Może najpierw napiszę coś o sobie. Mieszkam sama, mam stałą pracę, własne pasje, lubię sport, mam tez kilka sukcesów w tej dziedzinie. Mam 30 lat. Jestem szczupła, dbam o swój wygląd zewnętrzny. Chodzę do kina, spotykam się ze znajomymi, po prostu funkcjonuję w miarę normalnie w społeczeństwie.

Nie szukałam nikogo poprzez portale randkowe. Bardziej skupiłam się na lokalnym portalu ogłoszeniowym. Najpierw wolałam chwile popisać, aby wybadać z kim mam do czynienia. Spotkałam się cztery razy. Nie było tragedii. I o dziwo spotykałam się bez wysyłania zdjęć. Spotkania upływały w miłej atmosferze. Nie było krępującej ciszy. Po spotkaniu od razu telefony, wszystko wskazywało, że jestem na dobrej drodze. Były też kolejne spotkania. Ale potem coraz rzadszy kontakt, albo od razu facet twierdził, że szukamy czego innego. Ok. Nie zaiskrzyło. Tez to brałam pod uwagę. Z tych czterech spotkań nic nie wyszło. Ale teraz uwaga. Prawie każdy odezwał się po raz kolejny, że jednak chcą się spotkać. Tylko, że najpierw powiedzieli mi że nic z tego nie będzie. Ja juz pozapominałam o ich istnieniu a oni się jednak odzywają. Nie znaleźli lepszej to wracają do mnie? Tak to mam rozumieć, że ciągle jestem druga opcją, w razie w?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moje spotkania z internetu

Nie wykluczone, że jesteś drugą opcją. Coś tam im nie wyszło, lub mają przestój w zdobyczach, a ty szukasz lokalnie to możesz być w takich sytuacjach po prostu pod ręką.

3

Odp: Moje spotkania z internetu

Tak to trochę wygląda, że jesteś drugą opcją. Niby nie zaiskrzyło, niby nic z tego nie będzie, ale jednak po jakimś czasie chcą się z Tobą spotkać. Możliwe też, że po jakimś czasie przemyśleli sprawę, ale jednak bardziej wygląda to tak, że spotykali się też z kimś innym, liczyli, że coś z tego będzie, ale nie było, więc ponownie wracają do Ciebie. Tylko nie możesz tak się dawać, że jak coś im nie wyszło, to wracają do Ciebie, a Ty na nich czekasz. Bo to jest działanie na krótką metę. A skoro już szukasz w internecie faceta, to nie myślałaś, żeby skorzystać z portali, które bardziej na to są nastawione? Ja swojego poznałam na mydwoje, moim zdaniem to jest dobra opcja. Ja akurat byłam gotowa na poważny związek, dlatego wybrałam portal matrymonialny. Ale teraz nawet taki portal wprowadził taką luźniejszą metodę zawierania znajomości, czyli flirt, który daje Ci duże i fajne możliwości poznawania facetów, dopasowanych do Ciebie, ale w sposób bardzo swobodny. Zastanów się czy coś takiego Tobie by nie pasowało. Bo takie regionalne portale, o których piszesz, nie dają gwarancji, że spotkasz kogoś, kto faktycznie jest do Ciebie dopasowany. W ten sposób jedynie pod względem zamieszkania dobierasz sobie facetów. Natomiast portale matrymonialne pozwalają w zdecydowanie szerszym zakresie dobrać faceta, który do Ciebie rzeczywiście pasuje. Pomyśl o tym, może powinnaś jednak pójść w tym kierunku?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024