Witam,
otóż należę do pewnej grupy znajomych internetowych z pewnej strony. W ostatnim czasie doszło do spotkania tych osób, mimo że są one z różnych części kraju.
Była na nim dziewczyna, którą znam przez internet już 5 lat, wiem jak wyglądała już wcześniej (widziałem zdjęcia) dlatego wiedziałem, że jest bardzo ładna.
Na spotkaniu realnym bardzo wpadła mi w oko, wydaje mi się, że kontakt z obu stron był na super poziomie itd. Niestety, albo stety wydaje mi się, że się w niej zauroczyłem... Od spotkania ciągle o niej myślę, nie daje mi to spokoju w głowie, ciągle mam w myślach sceny między nami, wspomnienia... Nie wiem czy ona by była zainteresowana czymś więcej. Problem jest też tego typu, iż wiem, że jest chyba zainteresowana innym facetem, którego tez zna z internetu, ale na jakim poziomie jest ich znajomość, tego nie wiem - wiem, że jej się podoba...
Co proponujecie zrobić na moim miejscu? Pogadać z nią i powiedzieć jak sytuacja wygląda z mojej strony, czy dać sobie spokój czy jeszcze coś innego zrobić?
Prosiłbym o poradę ;/