Kulki do pralki zbierające sierść - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Kulki do pralki zbierające sierść

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Kulki do pralki zbierające sierść

Słuchajcie, może mi ktoś podpowie...

Mąż widział gdzieś reklamę jakichś kulek, które dodaje się do prania i one zbierają na siebie sierść zwierzęcą. Ale jak to on, widział, linka nie zachował, a mnie powiedział po tygodniu i nie umiem tego znaleźć.

Mam dwa koty, na ubraniach zawsze jest sporo sierści i nawet z pralki wyjmuję wszystko z kłakami, więc takie kulki byłyby na wagę złota. Nawet nie wiem, czy one mają jakąś nazwę handlową. Podpowiecie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kulki do pralki zbierające sierść

Wystarczyło wpisać w Google "kulki do prania na sierść". Wyskoczyło mi tego sto tysięcy.

3

a ktoś testował? sprawdzają się?

4

Averyl napisał/a:

a ktoś testował? sprawdzają się?

Ja mam takie z Rossmana, ale nie pamiętam nazwy. Strzygę syna w domu i bardzo fajnie te kulki zbierają włoski, więc myślę, że z sierścią też by sobie poradziły.

5

Dziękuję Ci Cyngli, przy moich trzech sierściuchach takie kulki to na wagę złota są.
Nie miałam pojęcia, że w Rossmanie można coś takiego dostać, chyba zanurkuję dzisiaj tam pomiędzy regały smile

6

Kulki nie działają na kocią sierść, zbierają tylko długie włosy (czyli moje) , koleżanka ma goldena i kulki też nie pomagają z kłakami.

7

Ja mam jakieś takie co na kocią sierść są niezłe. Niestety nigdzie nie mogę ich namierzyć...

8

Ja mam kota syberyjskiego i te kulki niestety ne radzą sobie z jego sierścią. Myślę, że z jakimiś drobniejszymi bardziej się sprawdzą.

9

Na sierść mojego labradora też są bezsilne.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Kulki do pralki zbierające sierść

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024