CZESC
otoz moj problem wyglada tak .
rozstałem sie z dziewczyna z jej inicjatywy , bylismy razem jakies 6 miesiecy (staralem sie ja odzyskac w kazdy mozliwy sposob .. trwało to ok. miesiąca ) gdy postanowilem wiecej sie juz nie starac ... to ona zaczyna mi robic secny zazdrosci .. ignorowac mnie , wrecz nienawidzić ,DOGADYWAC ITP , czesto sie spotykamy bo pracujemy w w tej samej korporacji i mamy wspolnych znajomych
np. potrafi przytulac sie do goscia (ktory ma staly zwiazek ) i patrzec na mnie czy ja to widze .. (z wlasnego doswiadczenia wiem ze to nie jest dziewczyna ktora wsakuje do lozka 1 lepszemu , to porządna dziewczyna )
POWIE MI KTOS PROSZE DLACZEGO ONA SIE TAK ZACHOWUJE ?
dodam jeszcze ze ja zawsze bylem dla niej mily i na kazdej jej zawolanie
dziekuje za wypowiedz
Ona zachowuje się, jak przysłowiowy pies ogrodnika. Wdocznie podobało jej się, gdy za nią biegałeś, a ona mogła Cię lekceważyć. Najwyraźniej Ci nie przeszło, jeśli się tym przejmujesz.
Po prostu nie reaguj, nie daj się sprowokować, a jeśli, dogaduje Ci, czy próbuje w inny sposób dręczyć, nie zwracaj na nią uwagi i nie utrzymuj kontaktu. Jeśli razem pracujecie, ogranicz się do "dzień dobry" i to wszystko.
A przy okazji, tzw "porządna dziewczyna" nie mizdrzy sie do zajętych facetów.
Zachowanie po rozstaniu świadczy, że koło porządnej dziewczyny to ona nawet nie stała. Zachowuje się tak, bo przykry z niej człowiek i takich się omija, więc omijaj, a nie zastanawiaj się nad jej wyskokami.
Bo jest walnięta. Która eks-dziewczyna odwala takie rzeczy?
Nie tęskni za Tobą, ale lubi, gdy jesteś o nią zazdrosny. To podnosi jej samoocenę. Jeszcze zarywa do facetów, którzy mają stały związek. Ciesz się, że nie jesteś z nią.
5 2017-10-26 14:40:26 Ostatnio edytowany przez Autoamatorka (2017-10-26 14:41:33)
Znam podobny przypadek i taka porzadna dziewczyna poszla do lozka z innym 2tyg po rozstaniu. Sceny zazdrosci, itp rowniez zdarzaly sie po rozstaniu. Rozstanie rowniez z jej inicjatywy. Ona nawet po paru latach, gdy PRZYPADKOWO spotkala swojego bylego, byla przekonana, ze on specjalnie dla niej przyjechal. Ze chodzi za nia i w ogole. Gdzie on akurat przyjechal po swoja nowa dziewczyne.
Od takich ludzi jak Twoja byla oby jak najdalej, dobrze, ze juz nie jestescie razem.
Zgadzam sie, PIES OGRODNIKA
Dziekuje bardzo za wypowiedzi
postaram sie maxymalniej jak moge odciąć od tej kobiety ...
Dziekuje bardzo za wypowiedzi
postaram sie maxymalniej jak moge odciąć od tej kobiety ...
No, postaraj się. Jakbyś pokazał jej, jak bardzo zazdrosny jesteś o nią, ona poczuje dumę. Nie miłości do Ciebie. A Ty? Będziesz cierpiał cały czas. Czy to ma jakiś sens?