problem z byla POMOCY - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z byla POMOCY

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: problem z byla POMOCY

CZESC
otoz moj problem wyglada tak .
rozstałem sie z dziewczyna z jej inicjatywy , bylismy razem jakies 6 miesiecy  (staralem sie ja odzyskac w kazdy mozliwy sposob .. trwało to ok. miesiąca ) gdy postanowilem wiecej sie juz nie starac ... to ona zaczyna mi robic secny zazdrosci .. ignorowac mnie , wrecz nienawidzić ,DOGADYWAC ITP , czesto sie spotykamy bo pracujemy w w tej samej  korporacji i mamy wspolnych znajomych
np. potrafi przytulac sie do goscia (ktory ma staly zwiazek ) i patrzec na mnie czy ja to widze .. (z wlasnego doswiadczenia wiem ze to nie jest dziewczyna ktora wsakuje do lozka 1 lepszemu , to porządna dziewczyna )
POWIE MI KTOS PROSZE DLACZEGO ONA SIE TAK ZACHOWUJE  ?
dodam jeszcze ze ja zawsze bylem dla niej mily i na kazdej jej zawolanie
dziekuje za  wypowiedz

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problem z byla POMOCY

Ona zachowuje się, jak przysłowiowy pies ogrodnika. Wdocznie podobało jej się, gdy za nią biegałeś, a ona mogła Cię lekceważyć. Najwyraźniej Ci nie przeszło, jeśli się tym przejmujesz.
Po prostu nie reaguj, nie daj się sprowokować, a jeśli, dogaduje Ci, czy próbuje w inny sposób dręczyć, nie zwracaj na nią uwagi i nie utrzymuj kontaktu. Jeśli razem pracujecie, ogranicz się do "dzień dobry" i to wszystko.
A przy okazji, tzw "porządna dziewczyna" nie mizdrzy sie do zajętych facetów.

3

Zachowanie po rozstaniu świadczy, że koło porządnej dziewczyny to ona nawet nie stała. Zachowuje się tak, bo przykry z niej człowiek i takich się omija, więc omijaj, a nie zastanawiaj się nad jej wyskokami.

4

Bo jest walnięta. Która eks-dziewczyna odwala takie rzeczy?
Nie tęskni za Tobą, ale lubi, gdy jesteś o nią zazdrosny. To podnosi jej samoocenę. Jeszcze zarywa do facetów, którzy mają stały związek. Ciesz się, że nie jesteś z nią.

5 Ostatnio edytowany przez Autoamatorka (2017-10-26 14:41:33)

Znam podobny przypadek i taka porzadna dziewczyna poszla do lozka z innym 2tyg po rozstaniu. Sceny zazdrosci, itp rowniez zdarzaly sie po rozstaniu. Rozstanie rowniez z jej inicjatywy. Ona nawet po paru latach, gdy PRZYPADKOWO spotkala swojego bylego, byla przekonana, ze on specjalnie dla niej przyjechal. Ze chodzi za nia i w ogole. Gdzie on akurat przyjechal po swoja nowa dziewczyne.
Od takich ludzi jak Twoja byla oby jak najdalej, dobrze, ze juz nie jestescie razem.
Zgadzam sie, PIES OGRODNIKA

6

Dziekuje bardzo za wypowiedzi wink
postaram sie maxymalniej jak moge odciąć od tej kobiety ...

7

patrykkk25 napisał/a:

Dziekuje bardzo za wypowiedzi wink
postaram sie maxymalniej jak moge odciąć od tej kobiety ...

No, postaraj się. Jakbyś pokazał jej, jak bardzo zazdrosny jesteś o nią, ona poczuje dumę. Nie miłości do Ciebie. A Ty? Będziesz cierpiał cały czas. Czy to ma jakiś sens?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z byla POMOCY

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024