Witam Jestem z Warszawy, mam 45 lat.....to jest mój debiut ponieważ nigdy nie zapisywałam się na żadne fora.....Nietety znajomi rozjechali się w różne miejsca, kontakty urwały się, no i doskwiera mi brak kogoś do pogadania, pośmiania się, wyjścia na kawę. Czyli krótko mówiąc samotność
Witam serdecznie. Mieszkam 50 km od Warszawy. Ale potrafię tak po prostu pojechać na kawę do warszawy lub po prostu na spacer. Nawet czasami to robię, tylko spaceruję sama :-(. Ma na imię Magda i mam 41 lat mieszkam niedaleko Mszczonowa, Żyrardowa. Pozdrawiam i odezwij się
Witaj bardzo cieszę się, że napisałaś do mnie. Chyba powinnam coś więcej o sobie napisać, tylko nie wiem od czego zacząć
4 2017-10-30 18:06:29 Ostatnio edytowany przez Madziollka (2017-10-30 18:08:27)
Witaj. Może napisz na @ co? Ale niesamowicie wieje wiatr prawda? Ja właśnie kończę robić obiadek. Ostatnio mam ciężko w pracy bo nie ma jednej koleżanki i trzeba nadrobić jej pracę. Mam 2 synów i męża. I co jeszcze? Mieszkam na wsi... same nudy :-(
To dobry pomysł z pisaniem na mail tylko jak do Ciebie napisać ?
kliknij na ikonkę E-mail lub madzioll@interia.pl
Czy też mam wolny dłuższy weeknd ? Ja niby nie bo w czwartek muszę być w pracy ale piątek wolny hurra
Witaj
No ale jestem inteligentna nie zauważyć takiej ikony mail
Dziś odpisałam na Twój mail przed 2 dni, który siedział w spamie. Jeżeli chodzi o długi weekend to muszę się szefa zapytać czyli siebie
występuję w 2 osobach pracownik i szef. Tak na serio to trochę pracy mam, ale wolny czas tez znajdę
witaj .
Jak tam dzisiaj? Ja mam dzis jakoś wolno smętne dni. Nie mamy na szczęście dziś gości. W sumie ostatnio malo ich mamy...:-( niby dobrze ale czasami źle.
po cmentarzu zrobiliśmy pizzę..a teraz dynia się piecze...:-). Lubisz pieczone warzywa? My bardzo. Tzn ja i mąż. Dzieciaki nie. A jak u Ciebie? Napisałaś do mnie meila...bo nie mogę jakoś skrzynki otworzyć. Pozdrawiam Magda
Witaj
No wczoraj nastrój podobnie jak u Ciebie, lekko smętny, ale z . Mam trochę bardzo bliskich osób po tej drugiej stronie - jakoś tak zniknęli w ciągu ostatnich 9 lat- mimo, że to jeszcze nie był ich czas. Jednak myśląc o nich uśmiecham się
Co do pizzy uwielbiam
a ostatnio robię na spodzie z cukinii i uważam, że to mistrzostwo świata - wg mnie należy do tych potraw, które możesz jeść i jeśc...... i jeść
No a warzywa to w każdej postaci
tak mam od dziecka. Np jak robię sałatę lodową do obiadu to w oddzielnej salaterce jest 1 główka dla mnie ( którą zjadam na raz
) a w drugiej trochę dla męża.
Może masz inny mail to prześlę co napisałam.
Pewnie zaraz na Twoim licu zagości szeroki uśmiech z okazji wolnego piątku jakieś plany?
Pozdrawiam
Kasia
zmykam jakoś odblokować meila pa
Heyka kobitki, ja też z Wawy i brak mi przyjaznej duszyczki:)
Wiśka 01 napisałam do Ciebie na maila.